Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή των νησιών Αν. Αιγαίου για την άμεση ενίσχυση του τουρκικού τουριστικού ρεύματος
Προβολή προορισμού

Προβολή των νησιών Αν. Αιγαίου για την άμεση ενίσχυση του τουρκικού τουριστικού ρεύματος

Ενίσχυση της ροής των Τούρκων τουριστών στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου μέσω προβολής της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου από το τηλεοπτικό δικτυο Habertϋrk και τη γνωστή εφημερίδα 'SABAH'.

Συνεχίζονται μέσα στον Ιούλιο τα δημοσιογραφικά ταξίδια εξοικείωσης, που οργανώνει και υλοποιεί ο ΕΟΤ, σε εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, με στόχο την τουριστική ενίσχυση των νησιών του Αν. Αιγαίου.

Στο πλαίσιο της προβολής των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, αλλά και την ενίσχυση της ροής των Τούρκων τουριστών στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, ο γενικός γραμματέας ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Τσέγας ενέκρινε εισηγήσεις για τη δαπάνη υλοποίησης τριών  επιπλέον δημοσιογραφικών ταξιδιών, εκπροσώπων μεγάλων ΜΜΕ της γειτονικής χώρα, που οργανώθηκαν σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Συγκεκριμένα:

  • Τη Λέσβο και την Χίο θα επισκεφθεί (12-19 Ιουλίου) τριμελές συνεργείο του τηλεοπτικού δικτύου Habertϋrk για λογαριασμό της τουριστικής εκπομπής “Airport”, που είναι από τις  πιο δημοφιλείς εκπομπές της Τουρκίας.
  • Τη Σάμο θα επισκεφθούν (15-18 Ιουλίου) δύο δημοσιογράφοι της γνωστής εφημερίδας “SABAH”, η οποία έχει κυκλοφορία 301.000 φύλλα ημερησίως. Η μία εκ των δύο  δημοσιογράφων είναι και παρουσιάστρια στο τηλεοπτικό κανάλι “A HABER”, στο οποίο  επίσης αναμένεται σχετική προβολή του νησιού.

Στόχος των παραπάνω δράσεων είναι η ενίσχυση της τουριστικής ροής στα τρία- δημοφιλή για τους Τούρκους τουρίστες- ελληνικά νησιά, μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024