Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Προβολή των νησιών Αν. Αιγαίου για την άμεση ενίσχυση του τουρκικού τουριστικού ρεύματος

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Ιούλιος 2017, 13:30

Ενίσχυση της ροής των Τούρκων τουριστών στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου μέσω προβολής της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου από το τηλεοπτικό δικτυο Habertϋrk και τη γνωστή εφημερίδα 'SABAH'.


Συνεχίζονται μέσα στον Ιούλιο τα δημοσιογραφικά ταξίδια εξοικείωσης, που οργανώνει και υλοποιεί ο ΕΟΤ, σε εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, με στόχο την τουριστική ενίσχυση των νησιών του Αν. Αιγαίου.

Στο πλαίσιο της προβολής των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, αλλά και την ενίσχυση της ροής των Τούρκων τουριστών στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, ο γενικός γραμματέας ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Τσέγας ενέκρινε εισηγήσεις για τη δαπάνη υλοποίησης τριών  επιπλέον δημοσιογραφικών ταξιδιών, εκπροσώπων μεγάλων ΜΜΕ της γειτονικής χώρα, που οργανώθηκαν σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Συγκεκριμένα:


  • Τη Λέσβο και την Χίο θα επισκεφθεί (12-19 Ιουλίου) τριμελές συνεργείο του τηλεοπτικού δικτύου Habertϋrk για λογαριασμό της τουριστικής εκπομπής “Airport”, που είναι από τις  πιο δημοφιλείς εκπομπές της Τουρκίας.
  • Τη Σάμο θα επισκεφθούν (15-18 Ιουλίου) δύο δημοσιογράφοι της γνωστής εφημερίδας “SABAH”, η οποία έχει κυκλοφορία 301.000 φύλλα ημερησίως. Η μία εκ των δύο  δημοσιογράφων είναι και παρουσιάστρια στο τηλεοπτικό κανάλι “A HABER”, στο οποίο  επίσης αναμένεται σχετική προβολή του νησιού.

Στόχος των παραπάνω δράσεων είναι η ενίσχυση της τουριστικής ροής στα τρία- δημοφιλή για τους Τούρκους τουρίστες- ελληνικά νησιά, μέσα στο φετινό καλοκαίρι.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top