Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Η Thomson εισάγει την Εικονική Πραγματικότητα στα καταστήματά της

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Ιούλιος 2017, 16:06

Στο κατάστημα υπάρχουν επίσης εξειδικευμένοι H/Y αυτοεξυπηρέτησης, για εκτύπωση καρτών επιβίβασης, για αναζήτηση εξειδικευμένων πληροφοριων από τους επιβάτες και εξόφληση τυχόν υπολοίπου που μπορεί να έχουν.


Ο Τ.Ο. Thomson άνοιξε το νέο του κατάστημα λιανικών πωλήσεων χρησιμοποιώντας  την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπως γυαλιά με ακουστικά Εικονικής Πραγματικότητας, για να “ζωντανέψει τις διακοπές για τους πελάτες στο κατάστημα”.Το τελευταίο κατάστημα επόμενης γενιάς του Thomson, στο INTU Merry Hill του Dudley, έχει σχεδιαστεί με βάση τις κριτικές και τις προτάσεις του προσωπικού και των πελατών.

Ψηφιακοί διαδραστικοί χάρτες και χάρτες με οθόνες αφής είναι πλέον διαθέσιμοι προς χρήση από όλους τους πελάτες για κάθε στάδιο του ταξιδιού τους, και όχι μόνο πλέον στο μπροστινό μέρος του καταστήματος.

Για πρώτη φορά στην εταιρεία, οι επισκέπτες του καταστήματος στο Dudley θα μπορούν να ‘βυθιστούν’ στην Εικονική Πραγματικότητα, η οποία θα τους επιτρέψει να απολαύσουν μια σειρά από ‘δοκιμαστικές’ εμπειρίες, όπως ένα ταξίδι στο κρουαζιερόπλοιο TUI Discovery ή να ‘βιώσουν” τα καθίσματα της Premium Θέσης σε ένα 787 Dreamliner.

Υπάρχουν επίσης εξειδικευμένοι H/Y αυτοεξυπηρέτησης, για εκτύπωση καρτών επιβίβασης, για αναζήτηση εξειδικευμένων πληροφοριων από τους επιβάτες και εξόφληση τυχόν υπολοίπου που μπορεί να έχουν.

Ένα νέο σύστημα κράτησης για ραντεβού με εκπρόσωπο της εταιρείας θα κάνει επίσης το ντεμπούτο του στο κατάστημα του Thomson στο Merry Hill. Μετά την υποδοχή από έναν ειδικό ταξιδιωτικό σύμβουλο κατά την είσοδό τους στο κατάστημα, οι πελάτες μπορούν να κατανείμουν έτσι το χρόνο που διαθέτουν, ώστε να να προχωρήσουν στη διαδικασία αγορών και να επιστρέψουν στην ειδικά κρατημένη για αυτούς θέση στο κατάστημα. Ακόμη, θα υπάρχει ένα ειδικό μηχάνημα ATM με ευρώ, δολάρια και λίρες, ώστε οι πελάτες να μπορούν να “τραβήξουν” χρήματα για το ταξίδι τους.

Η νέα εμπειρία του καταστήματος του Thomson θα ξεκινήσει με μια εκδήλωση το Σαββατοκύριακο και θα προσφέρει μια σειρά από εκπτώσεις και ειδικές προσφορές για τους κατοίκους παραθεριστές της περιοχής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top