Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροδρόμια

Το Ouzofest της Λέσβου ξεκινά από το αεροδρόμιο της Αθήνας

Άγγελος Ρεστάνης - 10 Ιούλιος 2017, 12:49

Στις 10 Ιουλίου, από τις 12.00 έως τις 16.00 (Αναχωρήσεις, Είσοδος 3) διοργανώνει ένα μίνι 'Φεστιβάλ Ούζου' για τους επισκέπτες του αεροδρομίου.


Φέτος, στις 10 Ιουλίου το Αεροδρόμιο της Αθήνας “συνδέεται με τη Λέσβο” με έναν ακόμη τρόπο. Στο πλαίσιο της προσπάθειας συνδρομής και υποστήριξης του νησιού, η ημέρα θα είναι αφιερωμένη στη Λέσβο με μια ξεχωριστή γιορτή για το νησί, τις ομορφιές και τα προϊόντα του.

Αφορμή ο θεσμός του ετήσιου “Ouzofest”, η εκδήλωση που κάθε Ιούλιο “μυεί” τους επισκέπτες του νησιού στα μυστικά και στις ποικιλίες του ούζου, αλλά και σε έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής που αξίζει να ανακαλύψει κανείς.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λέσβου, και τη στήριξη του Δήμου Λέσβου και του Συνδέσμου Ποτοποιών – Αποσταγματοποιών Λέσβου, στις 10 Ιουλίου, από τις  12.00 έως τις 16.00 (Αναχωρήσεις, Είσοδος 3) διοργανώνει ένα μίνι “Φεστιβάλ Ούζου” για τους επισκέπτες του αεροδρομίου και τους προετοιμάζει για το φετινό Ouzofest (14-15 Ιουλίου Μυτιλήνη / 22 Ιουλίου Πλωμάρι), φέρνοντας κοντά σε επιβάτες και επισκέπτες, άρωμα Αιγαίου και καλής παρέας.

Το… αεροδρομιακό Ouzofest θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
- Πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα της Λέσβου και ένα καλάθι γεμάτο με τοπικά προϊόντα
- Ζωντανή μουσική καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, από παραδοσιακό μουσικό σχήμα του νησιού
- Διανομή φυλλαδίου – πρόσκληση στο ετήσιο Ouzofest της Λέσβου, και κλήρωση συνολικά 6 διπλών εισιτηρίων Αθήνα – Μυτιλήνη μετ’επιστροφής, ευγενική προσφορά των αεροπορικών εταιρειών που συνδέουν την Αθήνα με τη Μυτιλήνη: της Aegean, της Astra και της Volotea.

Από το Σάββατο, 1η Ιουλίου, τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών του αεροδρομίου ήδη προσφέρουν εκπτώσεις 15% με την αγορά τοπικού ούζου, ενώ με στόχο τη μεγαλύτερη προβολή των προϊόντων της περιοχής, τα ΚΑΕ θα αναδείξουν ξεχωριστά όλα τα τοπικά είδη.

Τέλος, το αεροδρόμιο της Αθήνας θα έχει εικόνες “Λέσβου” στις 10 Ιουλίου, φέρνοντας τα καφενεδάκια του νησιού και την αύρα του Αιγαίου ακόμα πιο κοντά στους επιβάτες και τους επισκέπτες του.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top