Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςAkbar Al Baker (Qatar Airways): 'Γιαγιάδες' οι αεροσυνοδοί στις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες
Αεροπορικές εταιρείες

Akbar Al Baker (Qatar Airways): 'Γιαγιάδες' οι αεροσυνοδοί στις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες

Σε πρόσφατη ομιλία του στο Δουβλίνο ο διευθύνων σύμβουλος της Qatar Airways, Akbar Al Baker χαρακτήρισε άθλιες τις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες, ενώ έκανε σχόλιο και για τις ηλικίες των Αμερικανίδων αεροσυνοδών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Qatar Airways, Akbar Al Baker, δήλωσε σε δεξίωση στο ξενοδοχείο InterContinental του Δουβλίνου, που δόθηκε για τον εορτασμό της νέας πτήσης της εταιρείας μεταξύ της ιρλανδικής πρωτεύουσας και της Ντόχα την περασμένη εβδομάδα. ότι οι αντίπαλοι αμερικανικοί  μεταφορείς είναι “αθλιοι” και οι επιβάτες που ταξιδεύουν μαζί τους “εξυπηρετούνται πάντα από γιαγιάδες”.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Αλ Μπέικερ μίλησε για τα πλεονεκτήματα του ταξιδιού με τη νέα γενιά Boeing 787 Dreamliner της Qatar Airways, που περιλαμβάνει μέχρι 3.000 επιλογές ψυχαγωγίας. Διαθέτει επίσης ευρύχωρες καμπίνες με αναπαυτικά καθίσματα και άφθονο χώρο για τα πόδια, καθώς και την σύντομα αναμενόμενη σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο εν ώρα πτήσης.

Αναφέρθηκε επίσης στην “άριστη εξυπηρέτηση του διεθνούς πληρώματος καμπίνας επιβατών” και πρόσθεσε: “Παρεμπιπτόντως, η μέση ηλικία του πληρώματος καμπίνας στην εταιρεία μας είναι μόλις 26 χρόνια, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ταξιδέψετε με τις άθλιες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες από την Ιρλανδία”.

Τα σχόλιά του έφεραν γέλια και χειροκρότημα από το ακροατήριο και ο Akbar Al Baker προσπάθησε να συνεχίσει την ομιλία του αγνοώντας τον θόρυβο. Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ξέρετε ότι πάντα θα εξυπηρετείστε από γιαγιάδες στις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024