Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Andronis Concept είναι το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της Σαντορίνης
Ξενοδοχεία

Το Andronis Concept είναι το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της Σαντορίνης

Οι 25 πολυτελείς σουίτες, σχεδιασμένες με τις τελευταίες τάσεις του σύγχρονου design, αποτελούνται από ιδιωτική πισίνα, φωτεινούς και άνετους εσωτερικούς χώρους.

Η Σαντορίνη καλωσορίζει το Andronis Concept. Χτισμένο στο μοναδικό χωριό Ημεροβίγλι, η νέα προσθήκη του ομίλου Andronis Exclusive ανοιξε τις πόρτες του έτοιμο να προσφέρει στους επισκέπτες όλες τις ανέσεις για αξέχαστες διακοπές.

Οι 25 πολυτελείς σουίτες, σχεδιασμένες με τις τελευταίες τάσεις του σύγχρονου design, αποτελούνται από ιδιωτική πισίνα, φωτεινούς και άνετους εσωτερικούς χώρους, δημιουργώντας μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στο μοντέρνο και το παραδοσιακό Κυκλαδίτικο στοιχείο.

Στο μεσογειακού στυλ διατροφής “Throubi Restaurant“, ο σεφ Βαγγέλης Λεούσης και η ομάδα του δημιουργούν κάθε πιάτο σαν ένα μικρό έργο τέχνης, ενω σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου αποτελεί το “Kallos Spa“, όπου μπορεί κανείς να βρει μια σειρά σύγχρονων περιποιήσεων και θεραπειών ομορφιάς, εμπνευσμένων από  τις ασιατικές και ευρωπαϊκές παραδόσεις.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024