Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Το διεθνές βραβείο Excellence in Quality – Award 2017 στην CHC Hotels

Άγγελος Ρεστάνης - 11 Ιούλιος 2017, 13:27

Πρόκειται για μια κορυφαία διάκριση στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου 'Αριστείας στην Ποιότητα', στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι από 175 επιχειρήσεις και κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα από περισσότερες από 52 χώρες.


Με το διεθνές βραβείο “Excellence in Quality – Award 2017” βραβεύτηκε στη Λουκέρνη της Ελβετίας η εταιρεία CHC Hotels – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting. Πρόκειται για μια κορυφαία διάκριση στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου “Αριστείας στην Ποιότητα”, το οποίο πραγματοποιείται μία φορά ετησίως και αποτελεί κοινή προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Κοινότητας (UK), της Ακαδημαϊκής Ένωσης της Οξφόρδης (UK), της Ευρωπαϊκής Ιατρικής Ένωσης (Βέλγιο) και του Ελβετικού Ινστιτούτου Προτύπων Ποιότητας (Ελβετία).

Στο συνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι από 175 επιχειρήσεις και κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα από περισσότερες από 52 χώρες, οι οποίοι και ανέλυσαν μεθόδους και τακτικές βελτίωσης και προόδου τόσο στον επιχειρηματικό όσο και στον κοινωνικό τομέα.

Ειδικότερα, αναλύθηκαν τα πρότυπα αριστείας στους τομείς του ποιοτικού management, της επιχειρηματικότητας, του υγειονομικού τουρισμού και του εκπαιδευτικού management. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις κορυφαίες τάσεις, στρατηγικές και πρακτικές διαχείρισης της ποιότητας από την πλευρά της ηγεσίας και της ανταγωνιστικότητας.

Σε δηλώσεις του o κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Chnaris Hotel Management, Development & Consulting SA τόνισε: “Κάθε διάκριση, όπως είναι φυσικό, μας γεμίζει χαρά. Αυτή όμως η βράβευση σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο, μας κάνει διπλά υπερήφανους. Πρώτα και κύρια γιατί καταφέραμε να προβάλλουμε την χώρα μας σε όλο τον κόσμο και μάλιστα σε ένα διεθνές φόρουμ που συμμετείχαν κορυφαίες επιχειρηματικές και ακαδημαϊκές προσωπικότητες. Και δεύτερον γιατί οι αγωνίες, οι κόποι και οι προσπάθειές μας, επιβραβεύτηκαν από ένα αναγνωρισμένο και καταξιωμένο φορέα. Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, με τους οποίους συμμεριζόμαστε τα ίδια όνειρα αλλά και τις ίδιες ανησυχίες”.Ταυτόχρονα, στο ίδιο φόρουμ, απονεμήθηκε προσωπικά στον κ. Χνάρη η διάκριση του πλήρους μέλους του International Club of Leaders – Oxford (UK).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top