Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Συμφωνία της Πανγαία για Moxy Hotel (Marriott International) στην Πάτρα

Τατιάνα Ρόκου - 12 Ιούλιος 2017, 12:00

Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί υπό το εμπορικό σήμα Moxy Hotels της Marriott International. Το Moxy Hotels είναι το νέο εμπορικό σήμα της Marriott International που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2014 με το άνοιγμα του Moxy Milan.


Η Εθνική Πανγαία Α.Ε.Ε.Α.Π. (“Πανγαία”) ανακοινώνει ότι, αναφορικά με το ξενοδοχείο ιδιοκτησίας της στην Πάτρα (πρόκειται για το εγκατατελειμένο ξενοδοχείο Moreas), υπεγράφη συμφωνία δικαιόχρησης (franchise agreement) με τη Marriott International. Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί υπό το εμπορικό σήμα Moxy Hotels της Marriott International.

Τον Δεκέμβριο του 2016 η Πανγαία ανακοίνωσε την επέκταση των επενδυτικών της δραστηριοτήτων στον τομέα των ξενοδοχείων πόλης, έναν τομέα με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, μέσω της απόκτησης του εν λόγω ακινήτου στην Πάτρα. Ο μισθωτής του ακινήτου είναι υπεύθυνος για την ανακατασκευή του και λειτουργία του ως ξενοδοχείο πόλης.Το Moxy Hotels είναι το νέο εμπορικό σήμα της Marriott International που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2014 με το άνοιγμα του Moxy Milan. Τα Moxy Hotels είναι μπουτίκ ξενοδοχεία που απευθύνονται στον ταξιδιώτη της νέας γενιάς. Πρόκειται για ένα φρέσκο και πρωτοποριακό concept, το οποίο συνδυάζει τον σύγχρονο, κομψό σχεδιασμό και τις φιλικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Με μοντέρνα δωμάτια εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, φωτεινά και ζωντανά λόμπι και ζεστή, μοντέρνα εξυπηρέτηση, το Moxy  στοχεύει να εκπλήξει τους ταξιδιώτες με μια προσεγμένη, συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία

Ο διευθύνων σύμβουλος της Πανγαία, κ. Αριστοτέλης Καρυτινός, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι ένα ακίνητο της εταιρείας μας θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που θα λειτουργήσει υπό το εμπορικό σήμα της Moxy Hotels. Χαιρόμαστε που φέρνουμε στην Ελλάδα, και ειδικά στην Πάτρα, αυτό το πολύ καινοτόμο και κομψό ξενοδοχείο πόλης, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στα χαρακτηριστικά της Πάτρας, μια πόλη που προσελκύει ένα ευρύ φάσμα επισκεπτών, όπως φοιτητές, επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής. Έχουμε αναπτύξει μια εξαιρετική σχέση με την Marriott International, τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία παγκοσμίως, και προσβλέπουμε στην περαιτέρω επέκταση αυτής της σχέσης στο εγγύς μέλλον”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top