Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑEGEAN Travel Rookie για νέους 18-25 ετών
Αεροπορικές εταιρείες

ΑEGEAN Travel Rookie για νέους 18-25 ετών

Πενήντα τυχεροί 'πρωτάρηδες', μαζί με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, θα ταξιδέψουν στις 2 Σεπτεμβρίου στη Φιλανδία και θα παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα Ελλάδα – Γαλλία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ.

Η Aegean, θέλοντας να φέρει τους νέους πιο κοντά στο πρώτο τους αεροπορικό ταξίδι αλλά και σε αξέχαστες εμπειρίες, σχεδίασε την ενέργεια “AEGEAN Travel Rookie“.

Μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ταξίδεψε για πρώτη του φορά στα 18 του, καλεί νέους να διεκδικήσουν τη δική τους θέση στην πρώτη πτήση για travel rookies και να ζήσουν μια δυνατή ταξιδιωτική εμπειρία με προορισμό το Ελσίνκι.

50 τυχεροί “πρωτάρηδες” μαζί με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, θα ταξιδέψουν στις 2 Σεπτεμβρίου στη Φιλανδία και θα παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα Ελλάδα – Γαλλία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ.

Ο Γιάννης υπήρξε κι εκείνος… ένας travel rookie που πραγματοποίησε το πρώτο του αεροπορικό ταξίδι με προορισμό το Jesolo της Ιταλίας και θυμάται ακόμα την εμπειρία. Μέσα από το βίντεο της ενέργειας, ο Γιάννης παροτρύνει τους νέους να κάνουν το πρώτο τους ταξίδι και να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας.

Τα βήματα για να συμμετάσχει κανείς είναι απλά.
1. Μπαίνει στο www.travelrookie.gr
2. Δηλώνει συμμετοχή και το Σεπτέμβριο ίσως να είναι στην πρώτη πτήση για travel rookies

Το travelrookie.gr, αποτελεί τη δεύτερη ενέργεια που υλοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της Aegean με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024