Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚορυφαία επιλογή η Ελλάδα για τα προγράμματα αποκατάστασης των Ρώσων κοσμοναυτών
Υπουργείο Τουρισμού

Κορυφαία επιλογή η Ελλάδα για τα προγράμματα αποκατάστασης των Ρώσων κοσμοναυτών

Συνάντηση της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά με τον Ρώσο κοσμοναύτη Oleg Novitskiy.

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στο υπουργείο με τον Ρώσο κοσμοναύτη Oleg Novitskiy, που βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο ειδικού προγράμματος φυσικής αποκατάστασης μετά από την πολύμηνη αποστολή του στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

O κ. Novitskiy είναι ο πέμπτος Ρώσος κοσμοναύτης που μέσω των υλοποιούμενων προγραμμάτων επισκέπτεται ελληνικούς προορισμούς για την φυσική και ιατρική αποκατάσταση του. Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αποτελεί ολοένα και πιο δημοφιλή επιλογή για την υλοποίηση προγραμμάτων αποκατάστασης των Ρώσων κοσμοναυτών, συνδυάζοντας ιδανικά τους ιατρικούς και θεραπευτικούς σκοπούς με τις διακοπές.

Η υπουργός και ο κ. Novitskiy συζήτησαν για τα επαναλαμβανόμενα στην Ελλάδα προγράμματα φιλοξενίας των κοσμοναυτών καθώς και τα εξαιρετικά  πλεονεκτήματα που η χώρα μας προσφέρει όλο το χρόνο, λόγω του ιδανικού κλίματος, του ελκυστικού περιβάλλοντος και των υψηλού επιπέδου εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Η κα Κουντουρά αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις των λαών της Ελλάδας και της Ρωσίας, στη δυναμική ανάπτυξη του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών, καθώς και στο σημαντικό αυξημένο ενδιαφέρον των Ρώσων να επισκεφθούν τη χώρα μας, συγκαταλέγοντάς την στις πρώτες προτιμήσεις τους για διακοπές το 2017. Επίσης, προσκάλεσε τον κ. Novitskiy να επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα με την οικογένειά του για διακοπές.

O Ρώσος κοσμοναύτης παρέδωσε στην κα Κουντουρά αφίσα της αποστολής την οποία υπέγραψε προσωπικά για τις “εξαιρετικές εμπειρίες που η Ελλάδα προσφέρει”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024