Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου με την πρόξενο της Βρετανίας
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Συνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου με την πρόξενο της Βρετανίας

Στην 4η καλοκαιρινή συνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου συζητήθηκε μεταξύ άλλων η επιτυχής έκβαση του θέματος των ψευδών καταγγελιών για αποζημιώσεις λόγω δηλητηριάσεων, ειδικά από Βρετανούς τουρίστες. Για το θέμα μεσολάβησε και η πρέσβης της Βρετανίας στην Ελλάδα, Kate Smith.

Επιτυχία σημείωσε η 4η καλοκαιρινή συνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 4 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Semiramis.

Καλεσμένη του Συλλόγου ήταν η πρόξενος της Βρετανίας, κα Ράνια Κοσσιώρη, η όποια έκανε εκτενή αναφορά σε θέματα ασφαλείας και προβλήθηκαν ολιγόλεπτα βίντεο με έμφαση στην πρόληψη καταστροφών.

Συζητήθηκε επίσης η επιτυχής έκβαση του θέματος των ψευδών καταγγελιών για αποζημιώσεις λόγω δηλητηριάσεων, ειδικά από Βρετανούς τουρίστες. Για το θέμα μεσολάβησε και η πρέσβης της Βρετανίας στην Ελλάδα, Kate Smith.

Στη συνέχεια έγινε σύντομη παρουσίαση του προγράμματος “GreenKey” και της σημασίας της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, ενώ κατόπιν συζητήθηκαν θέματα εξέλιξης της τουριστικής σεζόν και υπογραφής συμβολαίων για το 2018.

Τέλος ο κ. Σάββας Διακονικόλας από τον ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, ενημέρωσε τα μέλη σχετικά με τον αγώνα δρόμου “RunGreece”, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο νησί την 1η Οκτωβρίου 2017.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024