Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Συνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου με την πρόξενο της Βρετανίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Ιούλιος 2017, 16:03

Στην 4η καλοκαιρινή συνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου συζητήθηκε μεταξύ άλλων η επιτυχής έκβαση του θέματος των ψευδών καταγγελιών για αποζημιώσεις λόγω δηλητηριάσεων, ειδικά από Βρετανούς τουρίστες. Για το θέμα μεσολάβησε και η πρέσβης της Βρετανίας στην Ελλάδα, Kate Smith.


Επιτυχία σημείωσε η 4η καλοκαιρινή συνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 4 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Semiramis.

Καλεσμένη του Συλλόγου ήταν η πρόξενος της Βρετανίας, κα Ράνια Κοσσιώρη, η όποια έκανε εκτενή αναφορά σε θέματα ασφαλείας και προβλήθηκαν ολιγόλεπτα βίντεο με έμφαση στην πρόληψη καταστροφών.

Συζητήθηκε επίσης η επιτυχής έκβαση του θέματος των ψευδών καταγγελιών για αποζημιώσεις λόγω δηλητηριάσεων, ειδικά από Βρετανούς τουρίστες. Για το θέμα μεσολάβησε και η πρέσβης της Βρετανίας στην Ελλάδα, Kate Smith.

Στη συνέχεια έγινε σύντομη παρουσίαση του προγράμματος “GreenKey” και της σημασίας της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, ενώ κατόπιν συζητήθηκαν θέματα εξέλιξης της τουριστικής σεζόν και υπογραφής συμβολαίων για το 2018.

Τέλος ο κ. Σάββας Διακονικόλας από τον ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, ενημέρωσε τα μέλη σχετικά με τον αγώνα δρόμου “RunGreece”, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο νησί την 1η Οκτωβρίου 2017.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top