Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

STR: Αύξηση 17,5% των ξενοδοχειακών κλινών στην Ευρώπη τον Ιούνιο 2017

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Ιούλιος 2017, 10:32

Το τμήμα των ανώτερων στην κλίμακα ξενοδοχείων αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μέρος των υπό κατασκευή δωματίων (25,3% με 19.570 δωμάτια).


Η Ευρώπη διαθέτει 169.046 δωμάτια σε 1.100 ξενοδοχειακά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, σύμφωνα με την έρευνα της STR για τις υπο κατασκευή ξενοδοχειακές μονάδες τον Ιούνιο 2017. Το σύνολο αντιστοιχεί σε αύξηση κατά 17,5% των ξενοδοχειακών δωματίων που βρίσκονται υπό κατασκευή σε σύγκριση με τον περασμένο Ιούνιο.

Η Ευρώπη ανέφερε 77.263 δωμάτια, σε 495 έργα υπό κατασκευή για το συγκεκριμένο μήνα. Με βάση τον αριθμό των δωματίων, πρόκειται για μια αύξηση κατά 24% σε ετήσια σύγκριση.

Όσον αφορά τα διάφορα τμήματα των ξενοδοχειακών αλυσίδων, ο τομέας των μεσαίων και ανώτερων ξενοδοχείων αντιστοιχεί στο μεγαλύτερο μέρος των υπό κατασκευή δωματίων (27,5% με 46.516 δωμάτια).Το τμήμα των ανώτερων στην κλίμακα ξενοδοχείων αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μέρος των υπό κατασκευή δωματίων (25,3% με 19.570 δωμάτια).

Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για τις υπο κατασκευή ξενοδοχειακές μονάδες συνπεριλαμβάνουν τα έργα στο στάδιο της κατασκευής, του τελικού σχεδιασμού και του πρώιμου σχεδιασμού, αλλά όχι όσα έργα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top