Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚατάσχεση μπροστά σε τουρίστες σε ξενοδοχείο στη Ρόδο
Ξενοδοχεία

Κατάσχεση μπροστά σε τουρίστες σε ξενοδοχείο στη Ρόδο

Δικαστικός επιμελητής μετέβη σε ξενοδοχείο στα Κολύμπια Ρόδου με φορτηγά και εισήλθε στην τραπεζαρία, όπου εκείνη την ώρα σερβίρετο το πρωινό στους αλλοδαπούς πελάτες, με τους εργάτες να σηκώνουν τους τουρίστες από τα τραπέζια για να τα μεταφέρουν με τον λοιπό εξοπλισμό στα φορτηγά.

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν την περασμένη Παρασκευή το πρωί σε ξενοδοχειακή μονάδα των Κολυμπίων, που έχει μισθωθεί και λειτουργεί υπό την επίβλεψη αλλοδαπής εταιρείας, όταν εργολάβος οικοδομών σε εκτέλεση διαταγής πληρωμής για οφειλή ύψους 31.000 ευρώ της ιδιοκτήτριας εταιρείας, κίνησε τη διαδικασία κατάσχεσης κινητών πραγμάτων.

Όπως δημοσιεύει η τοπική εφημερίδα “Δημοκρατική”, με τη συνδρομή αστυνομικών δικαστικός επιμελητής μετέβη συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο με τρία φορτηγά και εισήλθε στην τραπεζαρία, όπου εκείνη την ώρα σερβίρετο το πρωινό στους αλλοδαπούς πελάτες. Εργάτες άρχισαν να σηκώνουν τους αλλοδαπούς από τα τραπέζια και τα μετέφεραν με τις καρέκλες και τον λοιπό εξοπλισμό σε δύο από τα τρία φορτηγά. Το προσωπικό του ξενοδοχείο εξεμάνη, ενώ υπήρξε και συμπλοκή αλλά και επεισόδια για τα οποία ως και χθες το μεσημέρι δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, έσπευσε στην πορεία στη ξενοδοχειακή μονάδα και παρουσίασε στον δικαστικό επιμελητή ιδιωτικό συμφωνητικό, σύμφωνα με το οποίο τα κινητά πράγματα που είχαν κατασχεθεί έχουν πωληθεί σε άλλη εταιρεία, με αποτέλεσμα να κληθούν τα δύο φορτηγά που ήδη είχαν αναχωρήσει να επιστρέψουν. Οι ίδιοι εργάτες επανατοποθέτησαν τα κινητά πράγματα του ξενοδοχείου στην τραπεζαρία και αποχώρησαν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024