Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαστρονομία

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος παρούσα στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στο Αστραχάν της Ρωσίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Ιούλιος 2017, 10:01

Κατά τη διάρκεια του 'Gastronomic routes of the Silk Road, Journey for the taste' το μέλος του ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος κ. Αντώνης Πανουσιάδης συμμετείχε στην παρασκευή ελληνικών πιάτων σε διάφορα εστιατόρια, στο Galla dinner που δόθηκε στην Όπερα του Αστραχάν, ενώ υλοποίησε και μία επίδειξη master class στις όχθες του ποταμού Βόλγα.


Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία της Ελλάδας και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας “Gastronomic routes of the Silk Road, Journey for the taste”, που πραγματοποιήθηκε στο Αστραχάν της Ρωσίας από τις 7 έως 9 Ιουλίου 2017. Στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας των Χωρών του μεταξιού που διοργανώθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, το Διεθνές Κέντρο Οίνου και Γαστρονομίας και το World Forum Festival συμμετείχε και ο ΕΟΤ Ρωσίας, αναλαμβάνοντας τη διοργάνωση της ελληνικής αποστολής.

Σε συνεργασία με εκπροσώπους του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας, την αποστολή της Ελλάδας συνόδευσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος κ. Αντώνης Πανουσιάδης, ο οποίος συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας παρουσιάζοντας πιάτα από τη Μακεδονική Κουζίνα. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Γαστρονομικού Φεστιβάλ ο κ. Πανουσιάδης συμμετείχε στην παρασκευή ελληνικών πιάτων σε διάφορα εστιατόρια, στο Galla dinner που δόθηκε στην Όπερα του Αστραχάν, ενώ την τελευταία ημέρα υλοποίησε μία επίδειξη master class στις όχθες του ποταμού Βόλγα.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος μέσω της πολύπλευρης δράσης της καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες με κεντρικό στόχο την προβολή και διάδοση της ελληνικής κουζίνας και γαστρονομίας και την ενίσχυση του γαστρονομικού τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια του ‘Gastronomic routes of the Silk Road, Journey for the taste’ το μέλος του ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος κ. Αντώνης Πανουσιάδης συμμετείχε στην παρασκευή ελληνικών πιάτων σε διάφορα εστιατόρια, στο Galla dinner που δόθηκε στην Όπερα του Αστραχάν, ενώ υλοποίησε και μία επίδειξη master class στις όχθες του ποταμού Βόλγα.



|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Chinese Tourist Welcome Seminar

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top