Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣυνεργασία Fraport – Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τα αεροδρόμια Ρόδου, Κω, Μυκόνου και Σαντορίνης
Περιφέρεια

Συνεργασία Fraport – Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τα αεροδρόμια Ρόδου, Κω, Μυκόνου και Σαντορίνης

Ο περιφερειάρχης ζήτησε από τα στελέχη της Fraport Greece να υπάρξουν το συντομότερο δυνατόν διορθωτικές παρεμβάσεις σε επίπεδο λειτουργικό και εμφάνισης των αεροδρομίων και αυτές να προηγηθούν των μεγάλων παρεμβάσεων που πρόκειται να γίνουν.

Συνάντηση εργασίας με υψηλόβαθμα στελέχη της Fraport Greece είχε χθες στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Alexander Zinell, διευθύνων σύμβουλος (CEO), Ian Matheson, διευθυντής Λειτουργιών (COO), Γιάννης Παπάζογλου, διευθυντής Επικοινωνίας της Fraport Greece και Ηλίας Σκιαδάς, μάνατζερ της Fraport για το αεροδρόμιο Ρόδου και είχε ως αντικείμενο θέματα που αφορούν στα τέσσερα αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου, Ρόδου, Κω, Μυκόνου και Σαντορίνης, την αναβάθμιση των οποίων έχει αναλάβει η Fraport (μεταξύ των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, τη διαχείριση των οποίων ανέλαβε από τον περασμένο Απρίλιο).

Ο περιφερειάρχης ζήτησε από τα στελέχη της Fraport Greece να υπάρξουν το συντομότερο δυνατόν διορθωτικές παρεμβάσεις σε επίπεδο λειτουργικό και εμφάνισης των αεροδρομίων και αυτές να προηγηθούν των μεγάλων παρεμβάσεων που πρόκειται να γίνουν, ούτως ώστε να γίνει άμεσα αισθητή στον επιβάτη η μετάβαση στο νέο πλαίσιο διαχείρισης των αεροδρομίων.

Ζήτησε επίσης να υπάρξει συνεργασία μεταξύ της Fraport Greece και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ως σημείο επαφής και έκφρασης των τοπικών κοινωνιών, με στόχο την ενσωμάτωση στα σχέδια της εταιρείας, στο βαθμό που αυτό είναι δυνατόν, των στόχων που κάθε τοπική κοινωνία έχει θέσει για το νησί της, με στόχο την στήριξη της τοπικής οικονομίας και αγοράς, καθώς και τη “θωράκιση” του τουριστικού προϊόντος του κάθε νησιού και με δεδομένο ότι πρόκειται για τους τέσσερις μεγαλύτερους και δημοφιλέστερους ελληνικούς
προορισμούς διεθνώς.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece  και ο κ. Χατζημάρκος συμφώνησαν να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των συνεργατών τους, προκειμένου να συμφωνήσουν και να συνδιαμορφώσουν το πλαίσιο συνεργασίας Fraport Greece και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, πάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024