Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤέχνη και φιλοξενία συμπορεύονται στην Aqua Gallery της Aqua Vista Hotels
Ξενοδοχεία

Τέχνη και φιλοξενία συμπορεύονται στην Aqua Gallery της Aqua Vista Hotels

Μέσα από την έκθεση 'Η Τέχνη ταξιδεύει…' η Aqua Vista Hotels προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του Art Hotel, αλλά και σε όλους όσοι βρίσκονται στη Σαντορίνη να θαυμάσουν δημιουργίες διαφορετικών τεχνοτροπιών και ύφους με έμπνευση από την Ελλάδα και το Αιγαίο.

Ύστερα από την επιτυχία που σημείωσε η πρώτη έκθεση που παρουσίασε η Aqua Vista Hotels στην Aqua Gallery του Art Hotel, ο Όμιλος εγκαινίασε τη δεύτερη με τίτλο “Η Τέχνη ταξιδεύει…”, το Σάββατο 15 Ιουλίου. Η εκδήλωση συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον με τους παρευρισκομένους να θαυμάζουν από κοντά τα έργα Ελλήνων καλλιτεχνών, τα οποία θα εκτίθενται στο κοινό μέχρι τις 22 Αυγούστου.

Eκπρόσωποι των τοπικών αρχών, στελέχη της Aqua Vista Hotels, επισκέπτες του νησιού και του ξενοδοχείου, αλλά και άλλοι εραστές της Τέχνης έδωσαν το “παρών” στα εγκαίνια της νέας ομαδικής έκθεσης που διοργανώθηκε από την Aqua Gallery σε συνεργασία με την ΕPsilon Art Gallery στο πλαίσιο της πλατφόρμας #Rest@rt της εικαστικού Κέλλυς Αθανασιάδου. Καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τα έργα 26 Ελλήνων εικαστικών που δημιουργήθηκαν, στην πλειονότητά τους, αποκλειστικά για το συγκεκριμένο καλλιτεχνικό δρώμενο, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της κας Έφης Παντελέων, ζωγράφου και ιδιοκτήτριας της ΕPsilon Art Gallery.

Μέσα από τη συγκεκριμένη έκθεση η Aqua Vista Hotels προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του Art Hotel, αλλά και σε όλους όσοι βρίσκονται στη Σαντορίνη να θαυμάσουν δημιουργίες διαφορετικών τεχνοτροπιών και ύφους με έμπνευση από την Ελλάδα και το Αιγαίο. Η ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού των εγκαινίων, καθώς και του συνόλου των επισκεπτών της γκαλερί αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την επιτυχημένη μετέπειτα πορεία της έκθεσης “Η Τέχνη ταξιδεύει…”

Στο πλαίσιο των εγκαινίων η κα Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη δημιουργία του δικού μας χώρου Τέχνης και κρίνοντας από τη θέρμη με την οποία υποδέχθηκαν τα έργα όσοι παρευρέθησαν στα εγκαίνια, είμαστε σίγουροι ότι και η δεύτερη έκθεση θα είναι εξίσου επιτυχημένη με την πρώτη. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου αλλά και του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αίσθηση της αυθεντικής φιλοξενίας μέσα από ένα ταξίδι στην Τέχνη με έργα που εκφράζουν τη δημιουργικότητα των εικαστικών αλλά και την ελληνική φιλοσοφία γύρω από αυτή”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024