Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Όμιλος Εταιρειών Ν. Δασκαλαντωνάκη: Ο όμιλος παραμένει ενιαίος και αρραγής
Ξενοδοχία

Ο Όμιλος Εταιρειών Ν. Δασκαλαντωνάκη: Ο όμιλος παραμένει ενιαίος και αρραγής

Σε ανακοίνωσή του, ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη αναφέρει η εταιρεία GRECOTEL ΑΕ ουδόλως εμπλέκεται σε αντιδικία ούτε αμφισβητήθηκε ποτέ η μετοχική της σύνθεση και η διοίκησή της.

Επειδή σε ορισμένα ηλεκτρονικά ΜΜΕ αναρτώνται ανακριβείς και παραπλανητικές πληροφορίες σχετικά με τη διοίκηση του Ομίλου των εταιρειών Νικολάου Δασκαλαντωνάκη, γνωστοποιείται ότι:

Η χθεσινή απόφαση 1340/2017 του Αρείου Πάγου επιβεβαιώνει αμετάκλητα τη νομιμότητα των διοικήσεων των εταιρειών του Ομίλου και τερματίζει οριστικά κάθε σχετική αμφισβήτηση. Η απόφασή του είναι σαφής και δεν επιδέχεται παρερμηνεία.

Μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου ο Όμιλος Εταιρειών Νικολάου Δασκαλαντωνάκη παραμένει ενιαίος και αρραγής υπό την ίδια σταθερή διοίκηση η οποία εξασφάλισε την επιτυχημένη του πορεία και την εδραίωση του στην κορυφή του τουριστικού κλάδου της χώρας.

Συνιστούμε στους μη εμφανείς υποβολείς των παραπλανητικών δημοσιευμάτων να διαβάσουν προσεκτικά και να κατανοήσουν επακριβώς την απόφαση του Αρείου Πάγου”.

Ακόμη, ανακοίνωση της Grecotel αναφέρει: “Η διοίκηση της εταιρείας GRECOTEL ΑΕ επιθυμεί να διαφυλάξει το επιχειρηματικό κύρος και τη φήμη της εταιρείας, από τα κακόβουλα, ανακριβή, συκοφαντικά, δυσφημιστικά και ανεύθυνα δημοσιεύματα, τα οποία αναρτήθηκαν σήμερα σε διαδικτυακά ιστολόγια (blogs) και τα οποία εν συνεχεία αναδημοσιεύθηκαν ακρίτως στον ηλεκτρονικό Τύπο. Τα δημοσιεύματα αυτά αναφέρουν αναληθώς ότι απόφαση που εξέδωσε ο Άρειος Πάγος αφορά στην εταιρεία GRECOTEL ΑΕ, η οποία ουδόλως εμπλέκεται σε αντιδικία ούτε αμφισβητήθηκε ποτέ η μετοχική της σύνθεση και η διοίκησή της. Για το λόγο αυτό η GRECOTEL ΑΕ ανέθεσε ήδη σε δικηγορική εταιρεία τη σχετική υπόθεση για την υποβολή μηνύσεως κατά των διαχειριστών των διαδικτυακών ιστολογίων, καθώς και κατά παντός άλλου, αγνώστου συμμετόχου, αυτουργού, ηθικού αυτουργού και απλού ή άμεσου συνεργού, ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για τα αδικήματα της απλής και συκοφαντικής δυσφημίσεως και της δυσφήμισης ανώνυμης εταιρείας που είχαν σαν αποτέλεσμα τη βαρύτατη προσβολή του κύρους της, καθώς και για την προσφυγή ενώπιον των αστικών δικαστηρίων για την αποκατάσταση πάσης φύσεως ζημίας που προκαλούν τα ανακριβή δημοσιεύματα“.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024