Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική απασχόληση

Υλοποίηση Προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε μικρές τουριστικές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-30) 2017

Άγγελος Ρεστάνης - 24 Ιούλιος 2017, 12:48

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται εκτός ωραρίου εργασίας και κάθε εργαζόμενος μπορεί να συμμετάσχει σε ένα μόνο πρόγραμμα κατάρτισης. Η συμμετοχή του εργαζόμενου στα προγράμματα δεν επιβαρύνει με κανένα κόστος τον εργοδότη του.


Η ΓΕΠΟΕΤ ανακοινώνει την ανανέωση της πολυετούς συνεργασίας της με ευρέως γνωστά και πιστοποιημένα ΚΕΚ σε όλη τη χώρα για την υλοποίηση Προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου (ΛΑΕΚ 1-30)  έτους 2017.

Τα προγράμματα απευθύνονται στους εργαζόμενους στα τουριστικά γραφεία, στις επιχειρήσεις τουριστικών λεωφορείων, στα σκάφη αναψυχής άνευ πληρώματος και στους ναυτικούς πράκτορες όλης της χώρας, είναι ποικίλης θεματολογίας και αποσκοπούν στη βελτίωση των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των επαγγελματικών προσόντων των καταρτιζόμενων.

Ο κάθε καταρτιζόμενος που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης των 32 ωρών θα αποζημιωθεί με το ποσό των 160 ευρώ, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του ΟΑΕΔ. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται εκτός ωραρίου εργασίας και κάθε εργαζόμενος μπορεί να συμμετάσχει σε ένα μόνο πρόγραμμα κατάρτισης. Η συμμετοχή του εργαζόμενου στα προγράμματα δεν επιβαρύνει με κανένα κόστος τον εργοδότη του.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τα συνεργαζόμενα ΚΕΚ στα ακόλουθα τηλέφωνα:

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top