Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣΕΤΚΕ: Ασφαλή τα τουριστικά καταλύματα στην Κω
Τουριστικά καταλύματα

ΣΕΤΚΕ: Ασφαλή τα τουριστικά καταλύματα στην Κω

Στο σύνολό τους τα καταλύματα στο νησί λειτουργούν κανονικά, συνεχίζοντας να φιλοξενούν τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες του, που επέδειξαν ψυχραιμία και στη συντριπτική πλειοψηφία τους παρέμειναν στην Κω, συνεχίζοντας τις διακοπές τους.

Σε ανακοίνωσή της για τον πρόσφατο μεγάλο σεισμό στην Κω, η Συνομοποσνδία Επιχειρηματιών Τπυριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ) αναφέρει: “Τα τελευταία 24ωρα το μυαλό και οι σκέψεις μας βρίσκονται στην Κω, που επλήγη από το φονικό πέρασμα του εγκέλαδου. Το νησί της Δωδεκανήσου, που παρά τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τον ισχυρό σεισμό, δείχνει να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς, με τους επαγγελματίες του τουρισμού, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Περιφέρεια, αλλά και τον κεντρικό, κρατικό μηχανισμό να επιδεικνύουν ισχυρά αντανακλαστικά.

Οι ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδομές του νησιού αποδείχθηκαν ασφαλείς, λόγω της ισχυρής αντισεισμικής τους θωράκισης, συνεισφέροντας σημαντικά στην άμεση επιστροφή της Κω στην κανονικότητα και στους ρυθμούς ενός μεγάλου τουριστικού προορισμού”.

Η ΣΕΤΚΕ τονίζει ότι στο σύνολό τους τα καταλύματα στο νησί λειτουργούν κανονικά, συνεχίζοντας να φιλοξενούν τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες του, που επέδειξαν ψυχραιμία και στη συντριπτική πλειοψηφία τους παρέμειναν στην Κω, συνεχίζοντας τις διακοπές τους.

“Η Κως πέρασε μια μεγάλη δοκιμασία, αλλά άντεξε. Ως Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους πολίτες και τους επισκέπτες της Κω, αλλά και στους συναδέλφους μας στο νησί, με τους οποίους είμαστε σε πλήρη επικοινωνία από την πρώτη στιγμή, μετά τον καταστροφικό σεισμό, προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα για τις εξελίξεις. Και εκφράζουμε την αισιοδοξία ότι, ο τουρισμός στο σύνολο της φετινής, τουριστικής περιόδου στο νησί θα ακολουθήσει τις ίδιες ανοδικές τάσεις, όπως μέχρι πριν το ‘χτύπημα’ του εγκέλαδου”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Η καλύτερη διαφήμιση: Στην Κω η βασιλική οικογένεια της Δανίας
Την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κω επισκέφθηκε η βασιλική οικογένειά της Δανίας, λίγα 24ωρα μετά το φονικό σεισμό 6,6 Ρίχτερ. Το τηλεοπτικό κανάλι Star κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες τουτου διαδόχου του θρόνου Frederik, γιου της βασίλισσας Margrethe II και του Henrik, Prince Consort, της συζύγου του πριγκίπισσας Mary και των τεσσάρων παιδιών τους, την ώρα που έκαναν τις βόλτες τους στο λιμάνι της Κω απολαμβάνοντας τις διακοπές τους και κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση στη χώρα μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε το νησί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024