Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέο ρεκόρ για τη Eurowings με περισσότερες από 670 πτήσεις σε μια μέρα
Αεροπορικές εταιρείες

Νέο ρεκόρ για τη Eurowings με περισσότερες από 670 πτήσεις σε μια μέρα

Η αντικατάσταση του στόλου με Airbus A320, διπλασιάζει τη διαθεσιμότητα των θέσεων στο Αμβούργο και το Ντίσελντορφ.

Η έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών βρίσκει σε πλήρη λειτουργία όλες τις υπηρεσίες της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Eurowings. Το τρίτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, 250.000 επιβάτες -περισσότεροι από κάθε άλλη φορά- πέταξαν με τη Eurowings από τη Γερμανία προς διάφορους καλοκαιρινούς προορισμούς. Στις 14 Ιουλίου, για πρώτη φορά, η Eurowings έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ, προσφέροντας περισσότερες από 670 πτήσεις σε μια μέρα.

Η ισχυρή ανάπτυξη της low cost αεροπορικής εταιρείας στρέφεται όλο και περισσότερο στην εναέρια κυκλοφορία της Γερμανίας. Η Eurowings κατέχει πλέον ηγετική θέση σε τέσσερα μεγάλα γερμανικά αεροδρόμια, ενώ μέχρι πρόσφατα κατείχε την πρώτη θέση μόνο στην κύρια βάση της στην Κολωνία / Βόννη και στη Στουτγκάρδη. Η Eurowings ανέβηκε στη σειρά κατάταξης και αποτελεί πλέον τον πιο σημαντικό αερομεταφορέα και στα αεροδρόμια του Αμβούργου και του Ντίσελντορφ. Η αεροπορική εταιρεία έχει διπλασιάσει τη διαθεσιμότητα των θέσεων στις βάσεις της στο Αμβούργο και το Ντίσελντορφ, κάνοντας μια σημαντική αλλαγή στον στόλο της. Σήμερα, τα 23 αεροπλάνα τύπου Bombardier (CRJ 900) χωρητικότητας 90 θέσεων έχουν αντικατασταθεί με 23 Airbus A320 χωρητικότητας μέχρι 180 επιβάτες. Στα νέα Airbus οφείλονται εν μέρει και οι προσδοκίες της Eurowings για νέο ρεκόρ αυτό το καλοκαίρι.

“Η αγορά υποδέχεται θερμά τη νέα Eurowings, όπως φαίνεται από την τεράστια ανάπτυξη που έχουμε σημειώσει”, δήλωσε ο Oliver Wagner, διευθύνων σύμβουλος της Eurowings. Μόνο τους τελευταίους μήνες, η Eurowings εγκαινίασε τρεις νέες βάσεις: στο Μόναχο, στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα και στο Σάλτσμπουργκ. Ο κ. Wagner σημείωσε επισης: “Εδραιώνουμε τις ηγετικές μας θέσεις και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε εντός και εκτός Γερμανίας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024