Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσεις1ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος
Συνέδρια

1ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος

Οι θεματικές ενότητες του φόρουμ είναι, μεταξύ άλλων: Από τη ψηφιοποίηση, στην τεχνητή νοημοσύνη: Τα ξενοδοχεία στην εποχή της επανάστασης της τεχνολογίας, οι ξενοδοχειακές πωλήσεις στην τεχνολογική εποχή και η εμπλοκή του πελάτη ως μέσο αύξησης εσόδων.

Τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της φιλοξενίας και παράλληλα τις ξενοδοχειακές τάσεις σε διεθνές επίπεδο αναδεικνύει το 1ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας (1st International Hospitality Forum), που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος στο Metropoolitan Expo, στις 25 Νοεμβρίου 2017. Επισημαίνεται ότι το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Έκθεσης ΧΕΝΙΑ με Χρυσό Χορηγό τη FORUM AE.

Οι θεματικές ενότητες του φόρουμ, τις οποίες θα αναπτύξουν κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές από την τουριστική βιομηχανία, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τις συμβουλευτικές επιχειρήσεις είναι:

  • Από τη ψηφιοποίηση, στην τεχνητή νοημοσύνη: Τα ξενοδοχεία στην εποχή της επανάστασης της τεχνολογίας
  • Μεταβαλλόμενες καταναλωτικές συμπεριφορές: Μια νέα αγορά ανατέλλει
  • Τα ξενοδοχεία ανανεώνονται: Νέα, εξειδικευμένα ξενοδοχειακά προϊόντα
  • Οι ξενοδοχειακές πωλήσεις στην τεχνολογική εποχή
  • Η εμπλοκή του πελάτη ως μέσο αύξησης εσόδων.

Ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Τσακίρης αναφορικά με τη διοργάνωση του φόρουμ, δήλωσε: “Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις και οι μεταβαλλόμενες επιθυμίες των ταξιδιωτών αλλάζουν καταλυτικά το παγκόσμιο τουριστικό περιβάλλον, επηρεάζοντας τόσο αυτό καθαυτό το ξενοδοχειακό προϊόν όσο και τον τρόπο διάθεσης και προβολής του. Αυτές τις εξελίξεις οφείλουμε  να παρακολουθούμε στενά όλες οι ελληνικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, προκειμένου να καταφέρουμε  να αντεπεξέλθουμε  στον εντεινόμενο -θεμιτό και αθέμιτο-ανταγωνισμό.

Στο πλαίσιο αυτό στο ΞΕΕ αναλάβαμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε το 1ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας, το οποίο και φιλοδοξούμε να αναδειχθεί σε μια πρωτοποριακή πλατφόρμα γνώσης και προβληματισμού τόσο για τα μέλη μας, αλλά και για το σύνολο του τουριστικού κλάδου. Θα έχουμε τη χαρά να υποδεχθούμε ως ομιλητές, κορυφαίους διεθνείς και Έλληνες παράγοντες του τουρισμού που θα μας παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις της παγκόσμιας ξενοδοχειακής αγοράς”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024