Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-Διατροφή100% πληρότητα για το Acqua Vatos Paros από τον πρώτο μήνα λειτουργίας του
Ξενοδοχεία

100% πληρότητα για το Acqua Vatos Paros από τον πρώτο μήνα λειτουργίας του

Με το Acqua Vatos Paros στην πρωτεύουσα του νησιού, Παροικιά, η Aqua Vista Hotels διευρύνει το ήδη πλούσιο σε ελκυστικούς προορισμούς portfolio της.

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα του Acqua Vatos Paros, της πρώτης ξενοδοχειακής μονάδας της Aqua Vista Hotels στο κυκλαδίτικο νησί, που άνοιξε τις πόρτες του με 100% πληρότητα για τον πρώτο μήνα λειτουργίας του. Ο Όμιλος προχώρησε στην ανακαίνιση της μονάδας την άνοιξη, η οποία και ολοκληρώθηκε επιτυχώς σε διάστημα μικρότερο των ενενήντα ημερών, με το Acqua Vatos Paros να υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες σε χρόνο ρεκόρ.
Με το Acqua Vatos Paros στην πρωτεύουσα του νησιού Παροικιά, η Aqua Vista Hotels διευρύνει το ήδη πλούσιο σε ελκυστικούς προορισμούς portfolio της, ενώ παράλληλα ο Όμιλος εισάγει το δικό του ύφος φιλοξενίας σε ένα νησί που τα τελευταία χρόνια αναδεικνύεται σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Σε μικρή απόσταση από το γραφικό λιμάνι και την παραλία, αλλά και πολύ κοντά στη νυχτερινή ζωή της Παροικιάς, το Acqua Vatos Paros δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να γευτούν όλα όσα έχει να προσφέρει η πρωτεύουσα του νησιού. Ζωντανά χρώματα και μοντέρνες πινελιές αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της σύγχρονης μονάδας που σχεδιάστηκε με στόχο τη δημιουργία ενός ξενοδοχείου που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του επισκέπτη προσφέροντας μια ευχάριστη και άνετη εμπειρία διαμονής στο νησί της Πάρου.
Σχολιάζοντας το ρεκόρ πληρότητας του Acqua Vatos Paros, η κα Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε: “Στόχος μας είναι να εισάγουμε τη φιλοσοφία φιλοξενίας της Aqua Vista Hotels σε όσο το δυνατόν περισσότερους προορισμούς, κάτι που στην Πάρο πετύχαμε σε χρόνο ρεκόρ, γεγονός που μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Δεν είναι μόνο ότι δημιουργήσαμε ένα ωραίο ξενοδοχείο, αλλά κυρίως το ότι εξασφαλίσαμε πληρότητα 100% από την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Το Acqua Vatos Paros αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς η εμπειρία, η τεχνογνωσία και το πάθος των στελεχών της Aqua Vista Hotels φέρνει απτά και γρήγορα αποτελέσματα”.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024