Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

Η ΕΞΘ χαιρετίζει την αλλαγή πλεύσης του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Θοδωρής Κουμέλης - 02 Αύγουστος 2017, 15:57

Η ΕΞΘ ευελπιστεί ότι οι πρωτοβουλίες σύντομα θα πιάσουν τόπο, με συνένωση όλων των δυνάμεων της Θεσσαλονίκης και με συμμετοχή και άλλων φορέων που σχετίζονται με τον τουρισμό, οι οποίες αναμένεται να προσδώσουν μεγαλύτερη δυναμική στο όλο εγχείρημα.


Την ικανοποίησή της εκφράζει κατ‘αρχήν η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης για τη διαφαινόμενη αλλαγή πλεύσης του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Νομού Θεσσαλονίκης, σε μια πιο τεχνοκρατική και επαγγελματική κατεύθυνση που να συμβάλλει καθοριστικά στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προφίλ της περιοχής και στην καλύτερη προώθηση της Θεσσαλονίκης ως ελκυστικού προορισμού στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό.
 
Κατά τη διάρκεια της τελευταίας γενικής συνέλευσης του ΟΤΘ - στην οποία συμμετείχε και η ΕΞΘ - διαπιστώθηκε η πρόθεση υποστήριξης του παραπάνω σκοπού, τόσο από πλευράς του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, όσο και από σχετική επιστολή που απέστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης.
 
Η ΕΞΘ χαιρετίζει την καταλυτική παρουσία του κ. Τζιτζικώστα στη Γ.Σ. του ΟΤΘ και τη συμβολή του στο να επανέλθουν οι απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να δρομολογηθεί η νέα κατάσταση με μια πιο τεχνοκρατική δομή και με την ενεργό συμμετοχή επαγγελματιών στην υλοποίηση του μάρκετινγκ και των αντίστοιχων δράσεων. Η ΕΞΘ θεωρεί πολύ χρήσιμη και τη συνδρομή του κ. Μπουτάρη στην αναδιοργάνωση του Οργανισμού, ώστε να επιτευχθεί καλύτερος συντονισμός των ενεργειών σε ένα ενιαίο πλάνο, με τη συμβολή επαγγελματιών στην προβολή της πόλης και της περιοχής, στοχεύοντας στην καρδιά του προβλήματος.
 
Η ΕΞΘ ευελπιστεί ότι οι πρωτοβουλίες σύντομα θα πιάσουν τόπο, με συνένωση όλων των δυνάμεων της Θεσσαλονίκης και με συμμετοχή και άλλων φορέων που σχετίζονται με τον τουρισμό, οι οποίες αναμένεται να προσδώσουν μεγαλύτερη δυναμική στο όλο εγχείρημα.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top