Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΡώσος κοσμοναύτης για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Anemos Luxury Grand Resort
Ξενοδοχεία

Ρώσος κοσμοναύτης για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Anemos Luxury Grand Resort

Ο Oleg Skripochka είχε επισκεφθεί ξανά το Anemos Luxury Grand Resort το καλοκαίρι του 2016 στα πλαίσια της αποθεραπείας του μετά την επιστροφή του από την εξάμηνη πτήση του στο διάστημα.

Την Κρήτη και το Anemos Luxury Grand Resort επέλεξε για άλλη μία χρονιά ο Ρώσος κοσμοναύτης Oleg Skripochka πριν το επικείμενο ταξίδι του στο διάστημα.

Ο κοσμοναύτης που διέμεινε στο ξενοδοχείο το διάστημα 2 έως 22 Ιουλίου μαζί με την οικογένεια του, ακολούθησε ένα πρόγραμμα προ-θεραπείας στις ξενοδοχειακές υποδομές του Anemos Luxury Grand Resort, βασισμένο στις θεραπείες SPA που προσφέρει το ξενοδοχείο, οι οποίες σε συνδυασμό με  τις μοναδικές γαστρονομικές επιλογές και τον ήλιο της Κρήτης αποτελούν τις ιδανικές συνθήκες πριν από το επόμενο διαστημικό ταξίδι του Oleg Skripochka.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Oleg Skripochka είχε επισκεφτεί ξανά το Anemos Luxury Grand Resort το καλοκαίρι του 2016 στα πλαίσια της αποθεραπείας του μετά την επιστροφή του από την εξάμηνη πτήση του στο διάστημα. Καθώς ο Ρώσος κοσμοναύτης έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το ξενοδοχείο, ζήτησε ο ίδιος να επιστρέψει στο Anemos Luxury Grand Resort το 2017.
Οι Ρώσοι κοσμοναύτες επιλέγουν την Κρήτη και το Anemos Luxury Grand Resort εξαιτίας του ευνοϊκού κλίματος που επικρατεί στην περιοχή, το ευχάριστο περιβάλλον και τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο, αλλά και για τις διατροφικές επιλογές που βασίζονται σε αγνά, τοπικά υλικά.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024