Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤο Messinia Pro-Am για 2η χρονιά στην Costa Navarino
Αθλητικός τουρισμός

Το Messinia Pro-Am για 2η χρονιά στην Costa Navarino

To διεθνές τουρνουά golf θα καλωσορίσει τους παίκτες 21-24 Φεβρουαρίου 2018 και θα προσφέρει συνολικό έπαθλο 50.000 ευρώ.

Στην Costa Navarino θα επιστρέψει για 2η χρονιά το Messinia Pro-Am, στις 21-24 Φεβρουαρίου 2018. Σε συνέχεια της πρώτης επιτυχημένης διοργάνωσης που συγκέντρωσε συμμετοχές από 14 χώρες, το διεθνές τουρνουά αναμένεται να προσελκύσει και πάλι το ενδιαφέρον των γκόλφερ από όλο τον κόσμο.
Το συνολικό χρηματικό έπαθλο που θα μοιράσει το 2ο Messinia Pro-Am είναι 50.000 ευρώ, το 2ο μεγαλύτερο που δίνεται σε τουρνουά γκολφ στην Ευρώπη. Για ακόμη μία χρονιά, το Messinia Pro-Am διοργανώνεται σε συνεργασία με τους PGAs of Europe, και τελεί υπό την αιγίδα των PGAs of Greece, της Eλληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.). Οι εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν ήδη, στην επίσημη ιστοσελίδα του Messina Pro-Am. 


Το γήπεδο Bay Course

Οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές θα σχηματίσουν φέτος 50 ομάδες και θα διαγωνιστούν στα βραβευμένα γήπεδα της Costa Navarino, που έχει αναδειχθεί ως ο “Καλύτερος Γκολφ Προορισμός της Ευρώπης” από τη Διεθνή Ένωση Golf Tour Operators (IAGTO). Τα δύο signature γήπεδα 18 οπών The Dunes Course και The Bay Course θα φιλοξενήσουν ξανά τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες παίκτες, οι οποίοι θα ζήσουν μοναδικές στιγμές τόσο στο αθλητικό μέρος του προγράμματος, όσο και με τις μοναδικές εμπειρίες του τετραήμερου. Η διοργάνωση του 2018 ανεβάζει ακόμη ψηλότερα τον πήχη, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, θεματικές βραδιές με έμφαση στη γαστρονομία και πολλές ακόμη δραστηριότητες, για τους συμμετέχοντες του Messinia Pro-Am.


Το γήπεδο Dunes Course

Επίσημος αερομεταφορέας του τουρνουά θα είναι για ακόμα μία χρονιά η Aegean Airlines, μέλος της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της Star Alliance. Η Aegean Airlines βραβεύτηκε για 7η συνεχή χρονιά το 2017 και για 8η φορά τα τελευταία 9 χρόνια, ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, από τα Skytrax World Airline Awards.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων σε θέματα εγγραφών και διαμονών θα φροντίσει ο επίσημος ταξιδιωτικός συνεργάτης του Messinia Pro-Am, Kyvernitis Travel που με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα.

Στην φωτογραφία, ο Federico Elli – Νικητής στο 1ο Messinia ProAm 2017.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024