Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαH Ηellenic Seaways καινοτομεί και εγκαινιάζει εν πλω τo πρώτο 'escape room'
Ακτοπλοΐα

H Ηellenic Seaways καινοτομεί και εγκαινιάζει εν πλω τo πρώτο 'escape room'

Σε συνεργασία με το Mystery Lab, η Hellenic Seaways διαμόρφωσε με κατάλληλο τρόπο ειδικούς χώρους μέσα στο πλοίο, έτσι ώστε η συγκεκριμένη δραστηριότητα να είναι όσο το δυνατό πιο ρεαλιστική.

Η Hellenic Seaways καινοτομεί, βελτιώνοντας περαιτέρω τη μοναδική εμπειρία που μπορεί να απολαύσει ο ταξιδιώτης εν πλω, εγκαινιάζοντας στο πλοίο “Νήσος Ρόδος” το πρώτο escape room εν πλω.

Σε συνεργασία με το Mystery Lab, η Hellenic Seaways διαμόρφωσε με κατάλληλο τρόπο ειδικούς χώρους μέσα στο πλοίο έτσι ώστε η συγκεκριμένη δραστηριότητα να είναι όσο το δυνατό πιο ρεαλιστική με τα στοιχεία της περιπέτειας και της ευχάριστης αξιοποίησης του χρόνου να κυριαρχούν.

Πιο συγκεκριμένα, το ‘escape room’ θα φιλοξενεί δύο concepts (Lost Revises και Captain James Secret), τα οποία θα χαρίσουν ιδιαίτερες συγκινήσεις σε μικρούς και μεγάλους.

Όσοι ταξιδέψουν από την 1η Αυγούστου 2017 με το “Νήσος Ρόδος” για Πάρο, Νάξο, Πάτμο, Αγ. Κήρυκο, Φούρνους, Βαθύ, Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Καβάλα θα μπορέσουν να ζήσουν το μυστήριο σε ένα από τα ‘escape rooms’ του πλοίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024