Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Οι Αλβανοί ταξιδεύουν αεροπορικώς όλο και περισσότερο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Αύγουστος 2017, 12:02

Ο αριθμός των επιβατών που έχουν ταξιδέψει αεροπορικώς κατά το α' εξάμηνο του 2017 είναι αυξημένος κατά 22,4% αυξημένος σε σχέση με την ίδια περίοδο πριν από ένα χρόνο.


Οι Αλβανοί φαίνεται να προτιμούν να ταξιδεύουν πλέον όλο και περισσότερο αεροπορικώς. Αυτή είναι η τάση που παρατηρείται στην Αλβανία όσον αφορά στα ταξίδια, με βάση τα τελευταία επίσημα στοιχεία από τη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, ο αριθμός των ατόμων που επέλεξαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς έχει σημειώσει μεγάλη αύξηση κατά τη διάρκεια αυτού του έτους σε σχέση με πέρυσι.Το α’ εξάμηνο του 2017 οι αεροπορικές επιβατικές μεταφορές κατέλαβαν το 63,9% των συνολικών μεταφορών, ενώ ο αριθμός των επιβατών που έχουν ταξιδέψει αεροπορικώς κατά το α’ εξάμηνο του 2017 είναι 1.120.326, ή 22,4% περισσότεροι σε σχέση με την ίδια περίοδο πριν από ένα χρόνο.

Εν τω μεταξύ, τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, 229.584 επιβάτες έχουν ταξιδέψει αεροπορικώς, δηλαδή 26,4% περισσότερο από τον Ιούνιο του περασμένου χρόνου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top