Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Aegean προχωρά σε συμφωνία με την Viator της TripAdvisor

Τατιάνα Ρόκου - 10 Αύγουστος 2017, 10:57

Η διαπραγμάτευση ενώνει δύο μεγάλες διεθνείς εταιρείες για να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν και να βιώσουν το ταξίδι τους σαν να είναι ντόπιοι. Η Viator, online προμηθευτής εκδρομών, δραστηριοτήτων και περιήγήσεων σε αξιοθέατα του κόσμου, προσφέρει περισσότερες από 60.000 εκδρομές, δραστηριότητες και εμπειρίες σε 2.500 προορισμούς.


Η Aegean Αirlines, μέλος της Star Alliance, ξεκινά αποκλειστική συνεργασία με την Viator της TripAdvisor, παγκόσμιο προμηθευτή ξεναγήσεων, δραστηριοτήτων και περιήγήσεων σε αξιοθέατα, για να προσφέρει στους πελάτες της καλύτερες εμπειρίες.

Η Aegean τώρα πλέον πουλά τα προϊόντα της Viator μέσω υπηρεσίας “white label”. Η συμφωνία επιτρέπει στους χρήστες της Aegean να αναζητήσουν γρήγορα εκδρομές, αξιοθέατα και δραστηριότητες στον προορισμό τους, να διαβάσουν κριτικές και να κάνουν κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας της Aegean.

“Στην Aegean, αναζητούμε πάντα τρόπους για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας για να εκμεταλλευθούν στο έπακρο αυτά που τους προσφέρει ο προορισμός τους και η συνεργασία με την Viator υλοποιεί ακριβώς αυτό”, λέει ο κ. Ηλίας Μανδρούκας, διευθυντής Digital και Loyalty της αεροπορικής εταιρείας. “Μέσα από τη νέα εταιρική συμφωνία, η Aegean παρέχει στους πελάτες της πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων, από παραδοσιακές περιηγήσεις μέχρι μοναδικές τοπικές δραστηριότητες, για να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία”.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Aegean και να παρέχουμε στους πελάτες της πρόσβαση στην εκτενέστατη και ολοένα αυξανόμενη μας λίστα εκδρομών και δραστηριοτήτων μας σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Ben Drew, αντιπρόεδρος επιχειρηματικής ανάπτυξης της Viator.

Η συμφωνία ενώνει δύο μεγάλες διεθνείς εταιρείες, για να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν και να βιώσουν το ταξίδι τους σα να είναι ντόπιοι. Η Viator, ο μεγαλύτερος online προμηθευτής εκδρομών, δραστηριοτήτων και περιήγήσεων σε αξιοθέατα του κόσμου, προσφέρει περισσότερες από 60.000 εκδρομές, δραστηριότητες και εμπειρίες σε 2.500 προορισμούς. Η Aegean είναι η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία, με 12,5 εκατ. επιβάτες το 2016 και πτήσεις σε 145 προορισμούς 40 διαφορετικών χωρών.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top