Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Grace Santorini: Η αγαπημένη πισίνα του διεθνούς Τύπου βρίσκεται στην Ελλάδα

Άγγελος Ρεστάνης - 11 Αύγουστος 2017, 15:10

Τα portals Travel+Leisure, LOfficiel.com, InStyle.co.uk και η η εφημερίδα 'Telegraph' εκθειάζουν την πισίνα υπερχείλισης του Grace Santorini, στο Ημεροβίγλι.


Για ακόμη ένα καλοκαίρι, χάρη στο μαγευτικό της ηλιοβασίλεμα και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της, η Σαντορίνη αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες απ’όλο τον κόσμο. Οι πολυτελείς εμπειρίες που προσφέρει το νησί μονοπωλούν συχνά το ενδιαφέρον του διεθνούς τύπου, με τελευταίο δείγμα τα σχόλια που έχει αποσπάσει η μοναδική πισίνα υπερχείλισης του ξενοδοχείου Grace Santorini, στο Ημεροβίγλι.

Υπό τον τίτλο “Κολυμπήστε πάνω από ένα ηφαίστειο στη μεγαλύτερη πισίνα υπερχείλισης της Σαντορίνης”, το έγκριτο ταξιδιωτικό portal Travel+Leisure υπογραμμίζει την αίσθηση πολυτέλειας που προσφέρει το κολύμπι στη συγκεκριμένη πισίνα, παρομοιάζοντας την εμπειρία με ένα νοερό πλωτό ταξίδι πάνω από την Καλντέρα.Αντίστοιχα, σε σχετική του δημοσίευση, το γαλλικό LOfficiel.com κατατάσσει το Grace Santorini σε ένα από τα καταλύματα με τις εντυπωσιακότερες πισίνες υπερχείλισης παγκοσμίως, ενώ η εφημερίδα “Telegraph”, σε αφιέρωμά της στους 50 καλύτερους προορισμούς για νέα ζευγάρια δε διστάζει να χαρακτηρίσει την πισίνα υπερχείλισης του Grace Santorini ως ότι “σου κόβει την ανάσα” (breathtaking).

Τα θετικά σχόλια στα βρετανικά Μέσα συνεχίζονται, με το InStyle.co.uk να συμπεριλαμβάνει την πισίνα του ξενοδοχείου στις 10 καλύτερες διεθνώς, επισημαίνοντας ότι, χάρη στην ανεμπόδιστη θέα προς την Καλντέρα και το Αιγαίο, αποτελεί ιδανικό σκηνικό για την τέλεια φωτογραφία στο Instagram.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top