Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Δύο νέα δρομολόγια της Ryanair από Θεσσαλονίκη μέσω Milano Bergamo

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Αύγουστος 2017, 10:57

Οι πελάτες της Ryanair στη Θεσσαλονίκη θα μπορούν να κάνουν κράτηση σε πτήσεις με σύνδεση σε δύο νέα δρομολόγια από/προς Βαρκελώνη και Πόρτο και να χρησιμοποιούν ένα booking reference και για τις δύο πτήσεις.


Η Ryanair ανακοίνωσε δύο νέα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Βαρκελώνη και Πόρτο, με σύνδεση μέσω Milano Bergamo, καθώς συνεχίζει να επεκτείνει τις υπηρεσίες σύνδεσης πτήσεων, παρέχοντας στους πελάτες της ένα ευρύτερο δίκτυο δρομολογίων, και τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση απευθείας σε συνδεόμενες πτήσεις.

Σε συνέχεια επιτυχίας έναρξης συνδεόμενων πτήσεων στο Μιλάνο Μπέργκαμο τον Ιούλιο, από σήμερα, οι πελάτες της Ryanair στη Θεσσαλονίκη θα μπορούν:

  • Να κάνουν κράτηση σε πτήσεις με σύνδεση σε δύο νέα δρομολόγια από/προς Βαρκελώνη και Πόρτο.
  • Μεταβιβάζονται στον ελεγχόμενο χώρο του αερολιμένα χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης.
  • Να κάνουν check-in τις αποσκεύες τους απευθείας για τον τελικό τους προορισμό.
  • Να χρησιμοποιούν ένα booking reference και για τις δύο πτήσεις.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι η τελευταία πρωτοβουλία του προγράμματος “Always Getting Better”, με περισσότερες συνδέσεις να ακολουθούν σε όλο το δίκτυο των αεροδρομίων της Ryanair.

Ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair David O’Brien δήλωσε: “Η Ryanair επεκτείνει την υπηρεσία συνδεόμενων πτήσεων στο αεροδρόμιο Bergamo του Μιλάνου προσθέτοντας 25 νέα δρομολόγια, περιλαμβανομένων των δύο νέων δρομολογίων από τη Θεσσαλονίκη προς / από τη Βαρκελώνη και το Πόρτο, προσφέροντας στους πελάτες της ακόμα πιο οικονομικές επιλογές. Ξεκινώντας από σήμερα, οι πελάτες της Ryanair στη Θεσσαλονίκη, θα μπορούν να μεταβιβάζονται απευθείας στους δύο νέους προορισμούς χωρίς να εισέρχονται πρώτα από το χώρο ελεύθερης πρόσβασης και να λαμβάνουν τις αποσκευές τους στον τελικό προορισμό τους.

Η υπηρεσία συνδεόμενων πτήσεων μέσω του προγράμματος ‘Always Getting Better’, είναι διαθέσιμη σε 50 δρομολόγια μέσω Milano Bergamo, όπως επίσης σε 10 δρομολόγια μέσω του αεροδρομίου Fiumicino Ρώμης και θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερα δρομολόγια σε όλο το δίκτυο αεροδρομίων της Ryanair τις ερχόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες. Επιπλέον, στο Ryanair.com, το μεγαλύτερο αεροπορικό website σε επισκεψιμότητα, είναι διαθέσιμα 20 long haul δρομολόγια της Air Europa σε βόρεια και νότια Αμερική”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top