Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Νέο portal κρατήσεων της Ryanair σε συνεργασία με το φοιτητικό δίκτυο Erasmus

Άγγελος Ρεστάνης - 18 Αύγουστος 2017, 10:03

Μέσω του εξατομικευμένου ESN portal οι φοιτητές Erasmus θα μπορούν να επωφεληθούν από 15% έκπτωση σε κρατήσεις πτήσεων μέσω του Ryanair.com και εβδομαδιαίες προσφορές για τους φοιτητές Erasmus για να μετακινούνται πιο εύκολα σε όλη την Ευρώπη.


Η Ryanair ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του νέου του εξατομικευμένου portal κρατήσεων στα πλαίσια της συνεργασίας με το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus, μέσω της οποίας θα προσφέρει εκπτωτικές τιμές, δωρεάν αποσκευές και άλλες ειδικές προσφορές σε φοιτητές του προγράμματος.

Η συνεργασία της Ryanair με το Erasmus πραγματοποιείται στα πλαίσια του 4ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better” και μέσω του εξατομικευμένου ESN portal οι φοιτητές Erasmus θα μπορούν να επωφεληθούν από:

  • 15% έκπτωση σε κρατήσεις πτήσεων μέσω του Ryanair.com
  • Μία δωρεάν παραδοτέα αποσκευή σε κάθε πτήση
  • Εβδομαδιαίες προσφορές για τους φοιτητές Erasmus για να μετακινούνται πιο εύκολα σε όλη την Ευρώπη
  • Εξατομικευμένες προσφορές στο Ryanair app
  • Forum για ανταλλαγή ταξιδιωτικών tipsΟ υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ryanair Robin Kiely δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας του εξατομικευμένου Erasmus Student Network portal, προσφέροντας στους φοιτητές πανεπιστημίων σε όλη την Ευρώπη μια ποικιλία αποκλειστικών προσφορών πτήσεων, δωρεάν αποσκευές και εξατομικευμένες εκπτώσεις ανάλογα με τις ανάγκες τους. Οποιοσδήποτε φοιτητής Erasmus με έγκυρη ESNcard μπορεί να εγγραφεί στο “MyRyanair” και να εξοικονομήσει ακόμα περισσότερα χρήματα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του μέσω της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρίας της Ευρώπης, με το μεγαλύτερο δίκτυο δρομολογίων και τις χαμηλότερες τιμές”.

Ο πρόεδρος Erasmus Student Network, João Pinto δήλωσε: “Με ενθουσιασμό καλοσωρίζουμε την έναρξη του νέου portal κρατήσεων, δίνοντας πολλές νέες ευκαιρίες ταξιδιών σε φοιτητές Erasmus. Αυτή η συνεργασία θα φέρει την επανάσταση σε όλους τους νέους που θέλουν να ανακαλύψουν την Ευρώπη κατά τη διάρκεια του προγράμματος ανταλλαγής τους στο εξωτερικό. Αναπομονούμε να δούμε όλους τους νέους να επωφελούνται από τις εκπτώσεις και τις ειδικές προσφορές για να κάνουν την εμπειρία τους ακόμα πιο οικονομική και ευχάριστη”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top