Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Τελευταία (δημόσια) ανακοίνωση του Ομίλου Εταιρειών Νικολάου Δασκαλαντωνάκη για τη νομιμότητα των διοικήσεων των εταιρειών του

Τατιάνα Ρόκου - 21 Αύγουστος 2017, 10:32

Ο Όμιλος ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί τη δημόσια αντιπαράθεση και ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.


Σε νέα του ανακοίνωση (18/8/2017) ο Όμιλος Εταιρειών Νικολάου Δασκαλαντωνάκη, επισημαίνει:

“Είναι γνωστό και αδιαμφισβήτητο ότι η απόφαση 1340/2017 του Αρείου Πάγου επιβεβαιώνει αμετάκλητα τη νομιμότητα των διοικήσεων των Εταιρειών του Ομίλου και τερματίζει οριστικά κάθε σχετική αμφισβήτηση. Η απόφασή του είναι σαφής και δεν επιδέχεται παρερμηνεία.

Με τη σημερινή (σ.σ. της Παρασκευής 18/8) ανακοίνωσή του ο πληρεξούσιος δικηγόρος Μ. Δημητρακόπουλος αναγγέλλει τη λήξη της δημόσιας αντιπαράθεσης που εκείνος και οι εντολείς του ξεκίνησαν με μια εκστρατεία παραπληροφόρησης, απειλών και συκοφάντησης. Στο όνομα της αποκατάστασης της αλήθειας έχουν δοθεί τεκμηριωμένες απαντήσεις.

Επειδή όμως εξακολουθεί ο κ. πληρεξούσιος να αναφέρει αναληθή και ψευδή στοιχεία για δήθεν πλειοψηφικά ποσοστά μετοχών των εντολέων του (60%), παραθέτουμε αυτούσια συγκεκριμένα σημεία της υπ’αριθμό 107/2014 απόφασης του Εφετείου Κρήτης (σελ. 31 του σκεπτικού και 101 του διατακτικού) που αμετακλήτως επικυρώθηκε από τον Άρειο Πάγο, σε σχέση με τις μετοχές π.χ. που κατείχαν οι εντολείς του στην εταιρεία SUNSTORES το 2009:

“Στο κεφάλαιο αυτό συμμετέχουν [...] η  πρώην σύζυγός του [Νικολάου Δασκαλαντωνάκη] και τα τρία τέκνα τους κατά ποσοστό 16,145% και με 36.020 ονομαστικές μετοχές έκαστος”.

Σε καμία χώρα του κόσμου το 16,145% πολλαπλασιαζόμενο επί τρία (3) δεν κάνει 60%. Ας κάνει τον μαθηματικό υπολογισμό ο κ. πληρεξούσιος και ας εξοικειωθεί με την αλήθεια των αριθμών. Κατά συνέπεια, οι 3 εντολείς του (Πόπη Φραγκούλη, Γιάννης Δασκαλαντωνάκης και Τίνα Δασκαλαντωνάκη) στην παραπάνω εταιρεία κατείχαν ήδη από το 2009 μειοψηφικό ποσοστό.

Μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου επαναλαμβάνουμε για μία ακόμη φορά ότι ο Όμιλος Εταιρειών Νικολάου Δασκαλαντωνάκη παραμένει ενιαίος και αρραγής υπό την ίδια σταθερή διοίκηση που τον οδήγησε στην 45χρονη επιτυχημένη του πορεία. Ο Όμιλος δεν επιθυμεί τη δημόσια αντιπαράθεση και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top