Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑνακοίνωση του πληρεξουσίου δικηγόρου, Πόπης, Γιάννη και Τίνας Δασκαλαντωνάκη για την ακριβή μετοχική σύνθεση της Sunstores ΑΕ
Ξενοδοχία

Ανακοίνωση του πληρεξουσίου δικηγόρου, Πόπης, Γιάννη και Τίνας Δασκαλαντωνάκη για την ακριβή μετοχική σύνθεση της Sunstores ΑΕ

Για το ποια είναι η ακριβής μετοχική σύνθεση της Sunstores ΑΕ, εκκρεμεί αγωγή που θα συζητηθεί στο Πρωτοδικείου Ρεθύμνου τους επόμενους μήνες.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος Πόπης, Γιάννη και Τίνας Δασκαλαντωνάκη κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ότι
δεν είναι αληθές το γεγονός ότι μετοχικό ποσοστό των εντολέων του στην εταιρεία Sunstores ΑΕ ανέρχεται στο 48% του μετοχικού κεφαλαίου της, όπως ισχυρίζεται ο Όμιλος Εταιρειών Νίκου Δασκαλαντωνάκη. Πιο αναλυτικά:

“Οι εντολείς μου έχουν λάβει την απόφαση να μη συνεχίσουν τη δημόσια αντιπαράθεση, γιατί είναι αλυσιτελής. Στο μείζον διαφιλονικούμενο ζήτημα, ότι δηλαδή είναι πραγματικοί μέτοχοι, ο Άρειος Πάγος τους δικαίωσε αμετάκλητα.

Επειδή, όμως, ατυχώς, από τον Όμιλο Εταιρειών του κ. Νίκου Δασκαλαντωνάκη διακινείται δημοσίως η στρεβλή άποψη ότι η υπ’αρ.
107/2014 απόφαση του Εφετείου Χανίων (που δικαίωσε πλήρως τους εντολείς μου) έκρινε τάχα δεσμευτικά (‘με δύναμη δεδικασμένου’) ότι το μετοχικό ποσοστό των εντολέων μου στην εταιρεία Sunstores ΑΕ ανέρχεται στο 48% του μετοχικού κεφαλαίου της, είμαι υποχρεωμένος να πω δημοσίως ότι αυτό δεν είναι αληθές. Οι εντολείς μου ήταν στη συγκεκριμένη δίκη ‘απλοί ομόδικοι’ με τη Sunstores ΑΕ και τη Μάρη Δασκαλαντωνάκη, με συνέπεια να μη δεσμεύονται από την απόφαση που εκδόθηκε στη σχέση μεταξύ της Sunstores AE και του Ν. Δασκαλαντωνάκη ή της Μάρης Δασκαλαντωνάκη. Επίσης το διαγνωστικό αντικείμενο της δίκης, που εκδόθηκε η υπ’αριθμόν 107/2014 απόφαση του Εφετείου Χανίων, ήταν το αν είναι αληθείς ή εικονικοί μέτοχοι οι εντολείς μου και όχι το μετοχικό ποσοστό συμμετοχής τους στις 21 εταιρείες, που ενήγε ο κ. Νίκος Δασκαλαντωνάκης, τη μετοχική σύνθεση των οποίων προσδιόρισε κατά το δοκούν ο ενάγων στο δικόγραφο της αγωγής του.

Για το επίμαχο αυτό ζήτημα, δηλαδή ποια είναι η ακριβής μετοχική σύνθεση της Sunstores ΑΕ, εκκρεμεί άλλη αγωγή που θα συζητηθεί στο Πρωτοδικείου Ρεθύμνου τους επόμενους μήνες. Αυτό το δικαστήριο θα αξιολογήσει και τη σημασία του επίσημου πρακτικού της Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας Sunstores ΑΕ (με ημερομηνία 30/6/2009), με την υπογραφή του κ. Νίκου Δασκαλαντωνάκη, το οποίο αποδεικνύει ότι οι εντολείς μου κατείχαν το 2009 το 60% του μετοχικού κεφαλαίου της Sunstores AE.

Όσα αντίθετα λέγονται για τα ανωτέρω θέματα δημοσίως τις τελευταίες ημέρες στις ανακοινώσεις του Ομίλου Εταιρειών Δασκαλαντωνάκη δείχνουν απλώς πλημμελή ενημέρωση του Ομίλου. Οι εντολείς μου κι εγώ έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση της Δικαιοσύνης”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024