Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικό ταξίδι

Προσοχή στην έκδοση Ηλεκτρονικής Ταξιδιωτικής Άδειας σε όσους ταξιδεύουν αεροπορικώς προς Καναδά

Τατιάνα Ρόκου - 22 Αύγουστος 2017, 14:58

'Μην είστε θύματα ανεξουσιοδότητων ιστότοπων για την έκδοση Ηλεκτρονικής Ταξιδιωτικής Άδειας (e-TA)', προειδοποιεί η Πρεσβεία του Καναδά στην Αθήνα.


Ενημερώνονται οι πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας να απευθύνονται αποκλειστικά στον επίσημο ιστότοπο της Κυβέρνησης του Καναδά, Canada.ca/eTA για την έκδοση Ηλεκτρονικής Ταξιδιωτικής Άδειας (e-TA) για να ταξιδέψουν στον Καναδά αεροπορικώς ή για απλή μετάβαση μέσω καναδικού αεροδρομίου. Υπογραμμίζεται ότι, για δική τους προστασία, οι ταξιδιώτες οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με άλλους ιστότοπους που υπόσχονται παρόμοιες υπηρεσίες.

Πολλές εταιρείες έχουν δημιουργήσει ανεξουσιοδότητους ιστότοπους που χρεώνουν ταξιδιώτες πρόσθετα τέλη για την παροχή πληροφοριών και την υποβολή αιτήσεων για την έκδοση eTA. Οι εν λόγω εταιρίες δεν εκπροσωπούν την Κυβέρνηση του Καναδά και δεν λειτουργούν εκ μέρους της.

Ο ιστότοπος της Κυβέρνησης του Καναδά είναι ο μοναδικός επίσημος ιστότοπος για την υποβολή eTA, υπηρεσία που κοστίζει μόνο 7 καναδικά δολάρια. Πρόκειται για μια απλή διαδικτυακή διαδικασία που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να την πραγματοποιήσουν μόνοι τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι το διαβατήριο τους, μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μια ηλεκτρονική διεύθυνση και πρόσβαση στο διαδίκτυο. Για την διευκόλυνση τους υπάρχει και ένας διαδικτυακός οδηγός σε 18 γλώσσες. Επίσης, οι ταξιδιώτες έχουν και την δυνατότητα να ορίσουν εκπρόσωπο, είτε πρόκειται για συγγενικό είτε φιλικό πρόσωπο, να υποβάλλει την αίτηση εκ μέρους τους.

Έχοντας στην κατοχή τους έγκυρη eTA, οι ταξιδιώτες μπορούν να ταξιδέψουν αεροπορικώς στον Καναδά όσες φορές το επιθυμούν για σύντομη διαμονή για να επισκεφθούν συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα, να ξεναγηθούν στα διάφορα αξιοθέατα και να παρευρεθούν σε σημαντικές εκδηλώσεις όπως οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 150ης επετείου της Καναδικής Συνομοσπονδίας.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top