Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑπεβίωσε ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Γιάννης Κούβαρης
Λιμένες

Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Γιάννης Κούβαρης

Μέχρι το θάνατό του ο Ιωάννης Κούβαρης ήταν στον ΟΛΠ ΑΕ ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και ανώτερος σύμβουλος διοίκησης.

Η “οικογένεια” του ΟΛΠ και της COSCO Shipping εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για την απροσδόκητη απώλεια του Ιωάννη Κούβαρη, συμβούλου Διοίκησης, μέλους Δ.Σ. και πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΠ ΑΕ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χθες, Τρίτη 22 Αυγούστου στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης. Όπως ενημέρωσε η οικογένεια του εκλιπόντος αντί στεφάνων, οι δωρεές εις τη μνήμη του να δοθούν στην Οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών ΜΕΤΑδραση για τη στήριξη των ασυνόδευτων παιδιών που βρίσκονται μόνα τους στην Ελλάδα.

Ο κ. Κούβαρης γεννήθηκε και διέμενε στην Αθήνα. Είχε αποφοιτήσει από το γερμανικό πανεπιστήμιο Rostock Universitat με τον τίτλο Οικονομολόγος – Μηχανικός (Diplom Ingenieur Okonom), με ειδίκευση στις θαλάσσιες μεταφορές και στη διαχείριση λιμένων.

Διετέλεσε επί μακρόν διευθυντικό στέλεχος σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες διαμεταφορών με αντικείμενο Εμπορευματικές Μεταφορές και Logistics καθώς και στον κατασκευαστικό κλάδο, με κύριο αντικείμενο τις Υποδομές Μεταφορών.

Διετέλεσε μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ είχε διατελέσει πρόεδρος στον ΟΑΣ (Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών), αλλά και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά.

Μέχρι το θάνατό του ήταν στον ΟΛΠ ΑΕ ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και ανώτερος σύμβουλος διοίκησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024