Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Λιμένες

Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Γιάννης Κούβαρης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Αύγουστος 2017, 10:02

Μέχρι το θάνατό του ο Ιωάννης Κούβαρης ήταν στον ΟΛΠ ΑΕ ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και ανώτερος σύμβουλος διοίκησης.


Η “οικογένεια” του ΟΛΠ και της COSCO Shipping εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για την απροσδόκητη απώλεια του Ιωάννη Κούβαρη, συμβούλου Διοίκησης, μέλους Δ.Σ. και πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΠ ΑΕ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χθες, Τρίτη 22 Αυγούστου στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης. Όπως ενημέρωσε η οικογένεια του εκλιπόντος αντί στεφάνων, οι δωρεές εις τη μνήμη του να δοθούν στην Οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών ΜΕΤΑδραση για τη στήριξη των ασυνόδευτων παιδιών που βρίσκονται μόνα τους στην Ελλάδα.

Ο κ. Κούβαρης γεννήθηκε και διέμενε στην Αθήνα. Είχε αποφοιτήσει από το γερμανικό πανεπιστήμιο Rostock Universitat με τον τίτλο Οικονομολόγος – Μηχανικός (Diplom Ingenieur Okonom), με ειδίκευση στις θαλάσσιες μεταφορές και στη διαχείριση λιμένων.

Διετέλεσε επί μακρόν διευθυντικό στέλεχος σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες διαμεταφορών με αντικείμενο Εμπορευματικές Μεταφορές και Logistics καθώς και στον κατασκευαστικό κλάδο, με κύριο αντικείμενο τις Υποδομές Μεταφορών.

Διετέλεσε μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ είχε διατελέσει πρόεδρος στον ΟΑΣ (Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών), αλλά και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά.

Μέχρι το θάνατό του ήταν στον ΟΛΠ ΑΕ ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και ανώτερος σύμβουλος διοίκησης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top