Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςU.S. News & World Report: Σαντορίνη και Κέρκυρα στους καλύτερους προορισμούς για γαμήλιο ταξίδι
Γαμήλιο ταξίδι

U.S. News & World Report: Σαντορίνη και Κέρκυρα στους καλύτερους προορισμούς για γαμήλιο ταξίδι

Πρώτη στον κόσμο έρχεται η Τοσκάνη στην Ιταλία, ενώ την πεντάδα των πιο ρομαντικών προορισμών διεθνώς συμπληρώνουν η Tahiti και η Bora Bora στη Γαλλική Πολυνησία, η St. Lucia στην Καραϊβική και τα νησιά Fiji στο Νότιο Ειρηνικό. Στη λίστα της Ευρώπης υπάρχουν Σαντορίνη και Κέρκυρα.

Η U.S. News & World Report, εκδότης των Best Hotels και Best Cruise Lines, έδωσε στη δημοσιότητα την κατάταξή της με τις καλύτερες ρομαντικές αποδράσεις στον κόσμο. Οι ετήσιες βαθμολογίες περιλαμβάνουν 12 προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες που είναι ιδανικοί για ρομαντικές αποδράσεις, καθώς και 12 προορισμούς στην Ευρώπη και άλλους τόσους στην Καραϊβική.

Πρώτη στον κόσμο έρχεται η Τοσκάνη στην Ιταλία, ενώ την πεντάδα των πιο ρομαντικών προορισμών διεθνώς συμπληρώνουν η Tahiti και η Bora Bora στη Γαλλική Πολυνησία, η St. Lucia στην Καραϊβική και τα νησιά Fiji στο Νότιο Ειρηνικό.

Οι καλύτεροι προορισμοί για γάμους στην Ευρώπη

  1. Τοσκάνη, Ιταλία
  2. Πόρτο, Πορτογαλία
  3. Παρίσι, Γαλλία
  4. Ακτή Amalfi, Ιταλία
  5. Εδιμβούργο, Σκωτία
  6. Σαντορίνη, Ελλάδα
  7. Κοιλάδα του Λίγηρα, Γαλλία
  8. Λίμνη Como, Ιταλία
  9. Ντουμπρόβνικ, Κροατία
  10. Μαγιόρκα, ισπανία
  11. Κέρκυρα, Ελλάδα
  12. Βενετία, Ιταλία

“Η πληθώρα των θαλάσσιων τοπίων και του πελάγους της Σαντορίνης είναι ό,τι πρέπει για τη γαμήλια φωτογραφία των ζευγαριών. Τα ζευγάρια μπορούν να επιλέξουν να παντρευτούν ψηλά, στην κορυφή της καλντέρας ή κατά μήκος της ανατολικής ακτής του νησιού (αν και οι περισσότεροι επιλέγουν το τελευταίο). Πολλά ξενοδοχεία, κτήματα και ακόμη και οινοποιεία επιτρέπουν γάμους στις υπαίθριες βεράντες τους, συμπεριλαμβανομένου του δημοφιλούς οινοποιείου Santo”, αναφέρει η U.S. News & World Report.

Για την Κέρκυρα επισημαίνει: “Αν κανείς επιθυμεί ένα ελληνικό γάμο, αλλά δεν θέλει να αντιμετωπίσει τα πλήθη που συνωστίζονται στη Σαντορίνη και τη Μύκονο, η Κέρκυρα είναι το κατάλληλο μέρος. Η Κέρκυρα εξακολουθεί να δέχεται μεν πολλούς Ευρωπαίους επισκέπτες, αλλά αυτό το νησί είναι πολύ μεγαλύτερο συγκριτικά με τα υπόλοιπα, δίνοντας έτσι περισσότερες επιλογές για διαμονή. Πείτε ‘δέχομαι’ στην επηρεασμένη από την Ενετοκρατία πόλη της Κέρκυρας ή δίπλα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου Πελάγους“.

Στη φωτογραφία, γάμος στη Σαντορίνη (Photo: Nik Pekridis)

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024