Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουρισμού

Η υπουργός Τουρισμού στην εκδήλωση-θεσμό 'Blue Dream' στη Νέα Υόρκη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Αύγουστος 2017, 14:12

Κατά την επίσκεψή τους στη Νέα Υόρκη, η υπουργός Τουρισμού και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ συναντήθηκαν με εκπροσώπους Tour Operators και ταξιδιωτικών γραφείων για την ενημέρωσή τους σχετικά την πορεία των κρατήσεων προς την Ελλάδα.


Στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση- θεσμό Blue Dream Summer Gala της  Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας της Κοιμήσεως Θεοτόκου  των Χάμπτονς στη Νέα Υόρκη, παρέστη η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και ο  γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Κώστας Τσέγας, στο πλαίσιο επίσκεψής τους στις ΗΠΑ για την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού.

H εκδήλωση διοργανώθηκε από τον πάτερ Αλέξανδρο Καρλούτσο, πρωτοπρεσβύτερο της Αρχιεπισκοπής Αμερικής του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και την πρεσβυτέρα Ξανθή. Παρευρέθηκαν 450 προσκεκλημένοι, διακεκριμένοι Αμερικανοί και Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες, μεταξύ αυτών οι John και Μargo Catsimatidis, John Kalamos, Dean Metropoulos και John Koudounis, ο εκπρόσωπος του Hellenic Initiative, Peter Poulos, o διευθυντής Πωλήσεων της Emirates για τις Ανατολικές Πολιτείες των ΗΠΑ, Joel Goldowsky, και ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, κ. Κωνσταντίνος Κούτρας. Συμμετείχε επίσης η προϊσταμένη του ΕΟΤ Αμερικής και Καναδά κα Γκρέτα Καματερού.


H υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη κ. Κωνσταντίνο Κούτρα, τον περιφερειακό διευθυντή Πωλήσεων της Emirates (ΗΠΑ-Ανατολικών Πολιτειών) Joel Goldowsky και τον εκπρόσωπο του Hellenic Initiative, Peter Poulos.


Στην εκδήλωση διανεμήθηκε αναμνηστικό λεύκωμα, που περιλάμβανε ειδικό αφιέρωμα- καταχώρηση για την Ελλάδα, στο πλαίσιο του υλοποιούμενο διαφημιστικού προγράμματος του ΕΟΤ στις ΗΠΑ για το 2017 και των στοχευμένων ενεργειών για την προσέλκυση τουριστικών ροών επισκεπτών υψηλού εισοδηματικού χαρακτήρα.

Κατά την επίσκεψή τους στη Νέα Υόρκη, η υπουργός Τουρισμού και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ συναντήθηκαν με εκπροσώπους Tour Operators και ταξιδιωτικών γραφείων για την ενημέρωσή τους σχετικά την πορεία των κρατήσεων προς την Ελλάδα. Στις συναντήσεις επιβεβαιώθηκε η ανοδική πορεία των αφίξεων από ΗΠΑ για το 2017 και συζητήθηκε η θετική πορεία των πωλήσεων πακέτων που έχουν ξεκινήσει ήδη για το 2018.

Η κα Κουντουρά και ο κ. Τσέγας επισκέφθηκαν  το γραφείο του ΕΟΤ στη Νέα Υόρκη, και συναντήθηκαν με τον νέο διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Ελλάδας, κ. Γιάννη Μπουμπούκη.

Στη συνέχεια αναχώρησαν για το San Diego της Καλιφόρνια, όπου η κα Κουντουρά θα παραστεί ως επίσημη προσκεκλημένη και ομιλήτρια στο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, ΑSTA.

Στη φωτογραφία, η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με τον π. Αλέξανδρο Καρλούτσο, πρωτοπρεσβύτερο της Αρχιεπισκοπής Αμερικής του Οικουμενικού Πατριαρχείου, τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Κώστα Τσέγα και την προισταμένη του ΕΟΤ Αμερικής- Καναδά κα Γκρέτα Καματερού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top