Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ σκανδιναβικός T.O. Apollo βράβευσε τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σάμου
TOs

Ο σκανδιναβικός T.O. Apollo βράβευσε τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σάμου

Η εμπορική διευθύντρια του Apollo Nina Hornewall παρουσίασε τις μελλοντικές προοπτικές του T.O. όσον αφορά στην Ελλάδα και ιδιαίτερα τη Σάμο και μίλησε και για την πορεία του στη Σάμο, η οποία παρουσιάζει θετικό πρόσημο.

Σε εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 27 Αυγούστου, στο Πυθαγόρειο Σάμου, στους χώρους του Art Space Pythagorion, η παρουσίαση της πορείας του σκανδιναβικού Tour Operator Apollo, ενώ βραβεύτηκαν τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σάμου στις κατηγορίες 3, 3+ και 4 αστέρων.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με σύντομο εισαγωγικό χαιρετισμό από τον κ. Δημήτρη Κασμιρλή, ιδιοκτήτη του τουριστικού γραφείου Rhenia Tours και προέδρου του Συνδέσμου Ναυτιλιακών και Τουριστικών Πρακτόρων Σάμου, δίνοντας το λόγο στην εμπορική διευθύντρια του Apollo Nina Hornewall, που ταξίδεψε από τη Σουηδία για την παρουσίαση. Με καταγωγή και ρίζες από Σουηδία και Ελλάδα, μίλησε σε άπταιστα ελληνικά, εξηγώντας τη μέχρι σήμερα πορεία του ομίλου που αυτήν τη στιγμή είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στην Ευρώπη.


Η εμπορική διευθύντρια του Apollo Nina Hornewall με τον Contract Manager του Apollo Travel Group στην Ελλάδα κ. Νίκο Χριστουλάκη.

Η κα Hornewall παρουσίασε όλες τις παραμέτρους του τουριστικού προϊόντος της Σκανδιναβίας, τα προβλήματα του τουρισμού, αλλά και τις μελλοντικές προοπτικές του όσον αφορά στην Ελλάδα και ιδιαίτερα τη Σάμο και μίλησε και για την πορεία του Apollo στη Σάμο, που παρουσιάζει θετικό πρόσημο. Παρεμβάσεις με ενδιαφέροντα στοιχεία κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έγιναν και από τον Contract Manager του Apollo Travel Group στην Ελλάδα κ. Νίκο Χριστουλάκη και τους Sales Managers του Apollo από τη Σουηδία και Δανία κ. Högg και κα Nielsen αντίστοιχα.

Οι βραβεύσεις
Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς ακολούθησε η βράβευση των ξενοδοχείων του νησιού για τις κατηγορίες 3, 3+ και 4 αστέρων.

Κατηγορία 3***

  • Χρυσό με 9,6 βαθμούς, Olympia Village
  • Ασημένιο μοιράστηκαν, λόγω ισοψηφίας, τα Anthemis και β με 8,7 βαθμούς
  • Χάλκινο με 8,5 βαθμούς, Agrilionas

Κατηγορία 3***+

  • Χρυσό με 9,7 βαθμούς, Archangelos Village
  • Ασημένιο με 8,8 βαθμούς, Princessa Riviera Resort
  • Χάλκινο με 8,4 βαθμούς, Mykali

Κατηγορία 4****

  • Χρυσό με 8,5 βαθμούς, Arion
  • Ασημένιο με 8,2 βαθμούς, Samaina Inn

Στη συνέχεια, στον προαύλιο χώρο, όπου προσφέρθηκε ποτό και σνακ σε ένα πλούσιο μπουφέ προσφορά του εστιατορίου “ΕΛΙΑ”, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα στελέχη της εταιρείας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Ν. Κατρακάζος, ο δήμαρχος Σάμου κ. Μ. Αγγελόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Β. Αιγαίου Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εμπορίου, ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Σάμου κ. Γ. Κυριαζής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ε. Μαυρατζώτης, καθώς και ο διευθυντής της Fraport στο Αεροδρόμιο Σάμου, κ. Γ. Καραδήμος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024