Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Προβολή των Ιονίων νησιών σε γαλλικά, γερμανικά και ρωσικά ΜΜΕ

Άγγελος Ρεστάνης - 30 Αύγουστος 2017, 10:41

Οι δράσεις θα συνεχιστούν τόσο το 2017 όσο και στο επόμενο διάστημα, καθώς έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό και πρωτίστως ελάχιστο έως μηδενικό κόστος για το ελληνικό δημόσιο.


Το προηγούμενο χρονικό διάστημα συνεχίστηκε απρόσκοπτα στο διεθνή Τύπο και μέσα η προβολή των Ιονίων Νήσων, σε περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια.

Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε στο γαλλικό περιοδικό “FlyAndGo”, το δεύτερο μέρος του πολυσέλιδου ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Dorisse Pradal που αφορά στην Κέρκυρα, την οποία είχε επισκεφθεί στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας.

Επίσης, στο γερμανικό εβδομαδιαίο περιοδικό “Das Neue Blatt”, με πωλήσεις 386.478 τεμάχια, δημοσιεύθηκε τετρασέλιδο άρθρο για τα Ιόνια Νησιά, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Above & Beyond Consulting.Τέλος, στο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι της Ρωσίας “Live Planet” (16 εκατ. τηλεθεατές), το οποίο είχε επισκεφθεί την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο ΕΟΤ Μόσχας και τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, προβλήθηκαν σχετικά videos.

Σύμφωνα με την περιφέρεια, οι παραπάνω δράσεις θα συνεχιστούν τόσο στο τρέχον όσο και στο επόμενο διάστημα, καθώς έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό και πρωτίστως ελάχιστο έως μηδενικό κόστος για το ελληνικό δημόσιο, λόγω της μεγάλης διάθεσης των επιχειρήσεων της Π.Ι.Ν. να συνεισφέρουν στις δράσεις αυτές.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top