Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Συνάντηση του προεδρείου της FedHATTA με αντιπροσωπεία της Air China

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Αύγουστος 2017, 15:33

Ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης και το μέλος ΔΣ του HATTA, κ. Γιώργος Παλιούρας, συνομίλησαν με το γενικό διευθυντή της Air China στην Αθήνα, Qiao Shuwen και αναφέρθηκαν στη σημασία που έχει μια απευθείας σύνδεση της Ελλάδας με την Κίνα, καθώς μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά και είναι προϋπόθεση της αύξησης των κινεζικών τουριστικών ροών στη χώρα μας.


Την απόλυτη ικανοποίησή της για τη νέα απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνα-Πεκίνο, η οποία διανοίγει νέες προοπτικές για τη χώρα μας στην τεράστια αγορά εισερχόμενου τουρισμού από την Κίνα, εξέφρασε το προεδρείο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού, FedHATTA, σε συνάντηση εργασίας που είχε με αντιπροσωπεία της Air China στα γραφεία του αερομεταφορέα στην Αθήνα την προηγούμενη Δευτέρα, μια εβδομάδα πριν από την επίσημη εκδήλωση για την έναρξη των πτήσεων τον Σεπτέμβριο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, καθώς και το μέλος ΔΣ του HATTA, κ. Γιώργος Παλιούρας, συνομίλησαν με το γενικό διευθυντή της Air China στην Αθήνα, Qiao Shuwen και αναφέρθηκαν με ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία που έχει μια απευθείας σύνδεση της Ελλάδας με την Κίνα, καθώς μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά και είναι προϋπόθεση της αύξησης των κινεζικών τουριστικών ροών στη χώρα μας.

Ο κ. Τσιλίδης τόνισε ότι η απευθείας σύνδεση επιφυλάσσει μεγάλες προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές εξερχόμενου τουρισμού στον κόσμο, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα η κίνηση από και προς την Κίνα εξυπηρετούνταν κυρίως μέσω ενδιάμεσων σταθμών.

Το προεδρείο της FedHATTA ευχήθηκε καλή επιτυχία στις νέες επιχειρήσεις του κινεζικού αερομεταφορέα στην Ελλάδα και διαβεβαίωσε τον κ. Shuwen ότι τα τουριστικά γραφεία που ανήκουν στο δίκτυο μελών των Ενώσεών της Ομοσπονδίας, θα επιδιώξουν να προάγουν τη μεγάλη αυτή ευκαιρία που παρουσιάζεται στην αγορά της Κίνας.

Επίσης, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας της Ομοσπονδίας με την Air China, ο κ. Τσιλίδης απέδωσε στον κ. Shuwen τιμητικό δώρο.

Ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Tσιλίδης, όπως και οι αντιπρόεδροι, κ. Παναγιώτης Φούντας και κ. Κωνταντίνος Ανθόπουλος, έδωσαν επίσης το “παρών” στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, 28 Αυγούστου, στην κινεζική Πρεσβεία στην Ελλάδα, κατά την οποία έγινε η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη των πτήσεων.

Η Air China θα εκτελεί από τις 30 Σεπτεμβρίου 2017 δύο απευθείας δρομολόγια την εβδομάδα (κάθε Τετάρτη και Σάββατο) προς την Αθήνα, με αεροσκάφη τύπου Airbus 300-200. Τα συγκεκριμένα δρομολόγια θα αντικαταστήσουν τη γραμμή Πεκίνο -Μόναχο -Αθήνα, η οποία βρίσκεται σε λειτουργία τα τελευταία 7 χρόνια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top