Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Αντίδραση ΣΕΤΕ σε δήλωση του Ν. Τόσκα για τις πυρκαγιές της Ζακύνθου

Τατιάνα Ρόκου - 31 Αύγουστος 2017, 10:52

Την αντίδραση του προέδρου του ΣΕΤΕ προκάλεσε δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα, ότι μια πιθανή εκδοχή για τις πυρκαγιές στην Ζάκυνθο είναι ότι 'κάποιοι θέλουν να δουν ξενοδοχεία εκεί που υπάρχουν δάση'.


“Είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν μπορεί την ίδια μέρα που μαινόταν η φωτιά στον Κάλαμο να έχουμε 22 φωτιές στη Ζάκυνθο, και από την αρχή της αντιπυρικής περιόδου να έχουμε 84 πυρκαγιές, και μάλιστα τις περισσότερες στο βόρειο τμήμα του νησιού, όπου πολλά λέγονται και πολλά παίζονται”, είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό “Real FM”. “Μια φωτιά άναβε, άλλη μια ξεσπούσε κάπου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ήταν πισώπλατες μαχαιριές στους πυροσβέστες, στον μηχανισμό που προσπαθούσε να σώσει τον τόπο και το δάσος, αυτές οι ενέργειες, που κάποιοι για λόγους συμφεροντολογικούς; Οικοπεδικά συμφέροντα; Κάποιοι θέλουν να δούνε ξενοδοχεία εκεί που υπάρχουν δάση; Αυτό είναι το πιθανότερο”.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) κ. Γιάννης Ρέτσος, με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο twitter σχολίασε: “Ο κ. Υπουργός οφείλει να συλλάβει τους εμπρηστές αν τους γνωρίζει. Επιεικώς άδικη η στοχοποίηση ολόκληρου κλάδου”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top