Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΜε τις πολυτελείς 'Divine Suites' υποδέχεται τον Σεπττέμβριο το Divani Caravel
Ξενοδοχεία

Με τις πολυτελείς 'Divine Suites' υποδέχεται τον Σεπττέμβριο το Divani Caravel

Το νέο πρόσωπο των 'Divine Suites' χαρακτηρίζεται από κομψότητα και σύγχρονες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τη μοναδικότητα του χώρου.

Στο πλαίσιο της διαρκούς ανανέωσης του Ομίλου, προκειμένου να καλύπτει κάθε απαιτητικό ταξιδιώτη του 21ου αιώνα, το Divani Caravel υποδέχεται τον Σεπτέμβριο ολοκληρώνοντας την ανακαίνιση σε πολυτελείς σουίτες του.

Με απόλυτη προτεραιότητα τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου παροχών και ανέσεων, η διοίκηση του Ομίλου ανανέωσε επιλεγμένες σουίτες, τις “Divine Suites”, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στους εκλεκτούς επισκέπτες του Divani Caravel μια ανανεωμένη εμπειρία διαμονής.

Το νέο πρόσωπο των “Divine Suites” χαρακτηρίζεται από κομψότητα και σύγχρονες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τη μοναδικότητα του χώρου. Από την επιλογή των υφασμάτων και των φωτιστικών μέχρι την προσεγμένη και με γούστο διακόσμηση, οι σουίτες καταφέρνουν να σαγηνεύσουν μέχρι και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Τα δημιουργικά στοιχεία είναι εμφανή, με την υψηλή αισθητική και εμπνευσμένη πολυτέλεια να αποπνέεται σε κάθε σημείο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024