Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Προβολή της Ελλάδας στο διεθνές συνέδριο τουριστικού μάρκετινγκ 'Conventa Crossover'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Σεπτέμβριος 2017, 14:20

Ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης παρουσίασε τον υλοποιούμενο σχεδιασμό για την ανάδειξη νέων ελληνικών προορισμών και των αυθεντικών θεματικών εμπειριών που η χώρα μας προσφέρει στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό.


Ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας συμμετείχε στην ετήσια διεθνή συνάντηση Conventa Crossover για τις καινοτόμες μεθόδους στην προώθηση τουριστικών προορισμών, που πραγματοποιήθηκε 28 και 29 Αυγούστου στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας.

Ο κ. Τζιάλλας ανέπτυξε την εθνική τουριστική πολιτική με στόχο 365 ημέρες το χρόνο τουρισμό στην Ελλάδα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας, που την καθιστούν έναν από τους πιο δημοφιλείς παγκόσμιους προορισμούς. Παρουσίασε ειδικότερα τον υλοποιούμενο σχεδιασμό για την ανάδειξη νέων ελληνικών προορισμών και των αυθεντικών θεματικών εμπειριών που η χώρα μας προσφέρει στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό

Τις εργασίες του συνεδρίου παρακολούθησαν 200 και πλέον ειδικοί στο μάρκετινγκ, εκπρόσωποι τουριστικών ομίλων, επαγγελματίες και δημοσιογράφοι ευρωπαϊκών και διεθνών ΜΜΕ, ενώ τοποθετήθηκαν περισσότεροι από 30 ομιλητές για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στο τουριστικό μάρκετινγκ.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο κ. Τζιάλλας συναντήθηκε με τη γενική γραμματέα Οικονομίας Ανάπτυξης και Τεχνολογίας της Σλοβενίας, Eva Podlogar, αρμόδια για τον τουρισμό. Συζήτησαν τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών και δράσεων μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την προώθηση του τουρισμού  στην Μεσόγειο και την Ευρώπη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top