Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Στην Ερμιονίδα τα 'γυρίσματα' του σουηδικού Survivor

Άγγελος Ρεστάνης - 01 Σεπτέμβριος 2017, 16:15

Τα 'γυρίσματα' της σειράς, που αρχίζουν στις 8 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη του μήνα, θα καλύψουν πολλά έντυπα Μέσα της Σουηδίας, πράγμα που θα μεγιστοποιήσει την προβολή της Ερμιονίδας στη σκανδιναβική αγορά, ενώ ήδη έχουν δρομολογηθεί προσεγγίσεις ταξιδιωτικών οργανισμών για ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς την περιοχή.


Η επιλογή της Ερμιονίδας ως τον πλέον κατάλληλο τόπο για τα “γυρίσματα” του σουηδικού “Survivor” σηματοδοτεί την έναρξη της διεθνούς προβολής της περιοχής μετά τη συνεργασία του Δήμου με τον όμιλο συμβούλων MTC Group.

Η συγκεκριμένη παραγωγή της κρατικής τηλεόρασης της Σουηδίας με τίτλο “Eternal Glory” αποτελεί δημοφιλή παραλλαγή του γνωστού στην Ελλάδα “Survivor” στην οποία θα συμμετάσχουν δώδεκα άνδρες και γυναίκες Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές της σκανδιναβικής αυτής χώρας και συνδυάζει αθλητικές δοκιμασίες με reality show.

Το γεγονός της συμμετοχής γνωστών, ακόμα και παγκοσμίως, αθλητών και τα διαφορετικά σημεία όπου θα διαδραματιστούν τα επεισόδια αποτελούν μοναδική ευκαιρία ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος της γραφικής αυτής περιοχής της Πελοποννήσου. Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο στο Κρανίδι σύσκεψη της Τουριστικής Επιτροπής υπό την προεδρία του κ. Απόστολου Λαδά και με συμμετοχή του δημάρχου κ. Δημήτρη Σφυρή και εκπροσώπων των επαγγελματιών, κατά την οποία τα στελέχη της εταιρείας συμβούλων του Δήμου με επικεφαλής τον κ. Νότη Μαρτάκη παρουσίασαν το πλάνο επικοινωνιακής διαχείρισης, με στόχο την κεφαλαιοποίηση των ωφελημάτων από τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Τα “γυρίσματα” της σειράς, που αρχίζουν στις 8 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη του μήνα, θα καλύψουν πολλά έντυπα Μέσα της Σουηδίας, πράγμα που θα μεγιστοποιήσει την προβολή της Ερμιονίδας στη σκανδιναβική αγορά, ενώ ήδη έχουν δρομολογηθεί προσεγγίσεις ταξιδιωτικών οργανισμών για ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς την περιοχή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top