Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΗ υπουργός Τουρισμού στην έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πάλης Παίδων- Κορασίδων
Εκδηλώσεις

Η υπουργός Τουρισμού στην έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πάλης Παίδων- Κορασίδων

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά παρέστη στην έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πάλης Παίδων- Κορασίδων και τιμήθηκε για την προσφορά της στον αθλητισμό.

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά τιμήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για την προσφορά της στον αθλητισμό, στην επίσημη έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης Παίδων- Κορασίδων στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Νέα Λιόσια. Την ανάληψη της σημαντικής αυτής διοργάνωσης από την Ελλάδα υποστήριξε το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ.
 
Στο χαιρετισμό της η κα Κουντουρά τόνισε ότι ο αθλητισμός, όπως και ο τουρισμός, ενώνει τους ανθρώπους και τα έθνη.
 
Το υπουργείο και ο ΕΟΤ, επισήμανε, στηρίζουν την ανάληψη και τη φιλοξενία στην Ελλάδα παγκοσμίων αθλητικών διοργανώσεων και την προώθησή τους.

 
Η υπουργός ανέφερε ότι η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα αποτελεί προτεραιότητα και υλοποιείται μέσα από την εθνική τουριστική πολιτική και την εξαιρετική συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
 
Κλείνοντας, η υπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο της ΕΛΟΠ κ. Δημήτρη Τραμπάκουλα και όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της διοργάνωσης, και ευχήθηκε καλούς αγώνες στις αθλήτριες και τους αθλητές. 
 
Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, προβλήθηκε το βίντεο του ΕΟΤ για τις τέσσερις εποχές στην Ελλάδα, με προορισμούς και αξιοθέατα από όλη τη χώρα.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024