Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνεδριακός τουρισμός

Το Makedonia Palace αρωγός στην προσπάθεια ανάδειξης της Θεσσαλονίκης ως προορισμός συνεδριακού τουρισμού

Θοδωρής Κουμέλης - 06 Σεπτέμβριος 2017, 14:01

Η πραγματοποίηση του συνεδρίου στη συμπρωτεύουσα αποτελεί ιδανική ευκαιρία για την ανάδειξη της πόλης ως προορισμού, γεγονός που ταυτόχρονα συμβάλλει ενεργά στην αναβάθμιση της συνολικής ποιότητας μιας περιοχής.


Το ιστορικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, Makedonia Palace, επέλεξαν οι διοργανωτές του πανευρωπαϊκού συνεδρίου MCE South Europe, για τη 4η διοργάνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 23 Οκτωβρίου 2018. Η ετήσια Β2Β συνάντηση προμηθευτών και αγοραστών του συνεδριακού τουρισμού και MICE για την περιοχή της Νοτίου Ευρώπης έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ως αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας όλων των φορέων της πόλης. 
 
Το Makedonia Palace, όπως σε όλα τα σημαντικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην εξαιρετική προσπάθεια διεκδίκησης της διοργάνωσης του MCE South Europe 2018 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η πραγματοποίηση του συνεδρίου στη συμπρωτεύουσα αποτελεί ιδανική ευκαιρία για την ανάδειξη της πόλης ως προορισμού, γεγονός που ταυτόχρονα συμβάλλει ενεργά στην αναβάθμιση της συνολικής ποιότητας μιας περιοχής.
 
Οι συναντήσεις των συνολικά 100 αγοραστών ανά τον κόσμο και το πλήθος των παράλληλων εκδηλώσεων που θα πλαισιώνουν τη διοργάνωση θα φιλοξενηθούν στους ανακαινισμένους χώρους του Makedonia Palace.
 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top