Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠέντε νέες πτήσεις της Ryanair από Φρανκφούρτη προς Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Μύκονο, Χανιά και Σαντορίνη
Αεροπορικές εταιρείες

Πέντε νέες πτήσεις της Ryanair από Φρανκφούρτη προς Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Μύκονο, Χανιά και Σαντορίνη

Τα νέα δρομολόγια της Ryanair ξεκινούν από τον Μάρτιο του 2018.

Η Ryanair ανακοίνωσε πέντε νέα δρομολόγια από το Διεθνές Αεροδρόμιο Φρανκφούρτης προς: Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Μύκονο, Χανιά και Σαντορίνη, όλα με συχνότητα δύο πτήσεων την εβδομάδα. Τα νέα δρομολόγια της Ryanair ξεκινούν από τον Μάρτιο του 2018, ενώ είναι διαθέσιμα προς κράτηση από σήμερα μέσω του Ryanair.com.

Παράλληλα, οι Έλληνες επιβάτες και οι επισκέπτες μπορούν να αναμένουν ακόμα χαμηλότερους ναύλους καθώς και νέες καινοτομίες ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”, συμπεριλαμβάνοντας:

  • 20 δρομολόγια της Air Europa από Μαδρίτη μέσω του Ryanair.com
  • Συνδεόμενες πτήσεις στο αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης και στο Μιλάνο Bergamo, με περισσότερα αεροδρόμια να ακολουθούν
  • Νέα συνεργασία με το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus
  • Alexa voice recognition για αναζήτηση πτήσεων και ξενοδοχείων στο Ryanair.com.

Η κα Δήμητρα Απατσίδου, αναπληρώτρια διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πέντε νέα δρομολόγια από το Διεθνές αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης προς την Ελλάδα, τα οποία ξεκινούν από τον Μάρτιο του 2018 και είναι ήδη διαθέσιμα προς κράτηση στο Ryanair.com από σήμερα”.

Συνεχίζεται η συνεργασία με την CarTrawler για δύο ακόμη χρόνια
Η Ryanair ανακοινώνει τη συνέχεια της αποκλειστικής συνεργασίας της με την CarTrawler για 2 ακόμα έτη. Η CarTrawler είναι μία από τις ηγετικές πλατφόρμες για την Β2Β τεχνολογία ταξιδιών η οποία τροφοδοτεί το Ryanair Car Hire, εξασφαλίζοντας ότι οι 131 εκατ. επιβάτες της Ryanair θα συνεχίσουν να επωφελούνται από τις καλύτερες τιμές στο Ryanair.com.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου της Ryanair προσφέρει στους πελάτες μας άμεση πρόσβαση σε πάνω από 1.500 ανεξάρτητες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτου σε πάνω από 30.000 αεροδρόμια και πόλεις, σε 174 διαφορετικές χώρες. Από το ξεκίνημα της υπηρεσίας Ryanair Car Hire το Σεπτέμβριο 2015:

  • Επιβάτες από πάνω από 180 χώρες έχουν ενοικιάσει αυτοκίνητο μέσω του Ryanair.com
  • Το Δουβλίνο είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για ενοικίαση αυτοκινήτου, με το Μπέργκαμο Μιλάνο, το Λονδίνο, τη Μάλαγα και το το Πόρτο να ακολουθούν
  • Οι επισκέψεις μέσω φορητών συσκευών έχουν αυξηθεί πάνω από 200%

Η συνεργασία άμεσα θα διευρυθεί ακόμη περισσότερο και θα περιλαμβάνει επιπρόσθετες υπηρεσίες επίγειας μεταφοράς μέσω ταξί και τρένου, καθώς η Ryanair συνεχίζει το ταξίδι της ως ‘Amazon of Travel.’

Ο CMO της Ryanair, Kenny Jacobs δήλωσε: “Ως μέρος του προγράμματος “Always Getting Better” είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνέχεια της αποκλειστικής συνεργασίας ενοικίασης αυτοκινήτου με την CarTrawler. Επιβάτες σε πάνω από 180 χώρες έχουν ενοικιάσει αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας το Ryanair Car Hire, σε συνεργασία με την CarTrawler, στο Ryanair.com, καθώς η CarTrawler προσφέρει εξελιγμένη τεχνολογία και ασυναγώνιστη ποικιλία προσφορών στον τομέα της, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας. Είμαστε σε επικοινωνία για να αυξήσουμε τις επιλογές των επίγειων μεταφορών των πελατών μας, καθώς σενεχίζουμε να προσφέρουμε πολύ περισσότερα από τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη”.

Ο CEO της CarTrawler, Mike McGearty ανέφερε: “Για ακόμη δύο χρόνια, η ομάδα της CarTrawler έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση της αποδοτικότητας του Ryanair Car Hire, και είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε ότι η σκληρή δουλειά αποφέρει αποτελέσματα. Οι καινοτόμες λύσεις, όπως η αναβάθμιση της ιστοσελίδας για φορητές συσκευές, και η πλήρης ενσωμάτωση της τεχνολογίας της CarTrawler στο Ryanair app οδηγεί σε μια ευχάριστη εμπειρία κράτησης σε όλες τις συσκευές. Παράλληλα, καταγράφουμε μεγάλη επιτυχία, χάρη στην τεχνική αναβάθμιση των προιόντων μας, της στοχευμένης ψηφιακής στρατηγικής και της άρτιας λειτουργικότητας των πλατφόρμων μας σε mobile/desktop. Είμαστε χαρούμενοι που η Ryanair επέλεξε να συνεχίσει τη συνεργασία της με την CarTrawler και ανυπομονούμε να χτίσουμε μία ακόμη πιο επιτυχημέμη σχέση βασισμένη στην τωρινή μας επιτυχία”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024