Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑνακαίνιση για τις σουίτες '1844 Suites' στη Σύρο
Ξενοδοχεία

Ανακαίνιση για τις σουίτες '1844 Suites' στη Σύρο

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή είναι αρίστης ποιότητας ξύλο στα δάπεδα, πεντελικά μάρμαρα στα μπάνια και χειροποίητα έπιπλα για τη διακόσμηση.

Στο Ιστορικό Κέντρο της νεοκλασικής Ερμούπολης, της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, σε ένα αρχοντικό κτίριο χτισμένο το 1844 από το Χιώτη έμπορο ξυλείας Νικόλαο Α. Παρασκευά, βρίσκονται οι πρόσφατα ανακαινισμένες σουίτες “1844 Suites“.

Σε απόσταση το πολύ πέντε λεπτών με τα πόδια από τα περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης (Λιμάνι, Καζίνο, Πλατεία Μιαούλη, Δημαρχείο, Θέατρο Απόλλων, Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου κ.λπ.) τα κομψά διακοσμημένα δωμάτια του “1844 Suites”, με την εκλεπτυσμένη καλαισθησία, προσφέρουν παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους επισκέπτες της Σύρου.

Η ιδανική τους τοποθεσία, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική του παρελθόντος, τα παραδοσιακά ελληνικά χρώματα και τις σύγχρονες ανέσεις, καθιστούν το “1844 Suites” ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Οι σουίτες πολυτελείας έχουν θέα στη θάλασσα, είναι ευρύχωρες (από 25 έως 35 τετραγωνικά μέτρα) και διαθέτουν πολυτελή λουτρά. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή είναι αρίστης ποιότητας ξύλο στα δάπεδα, πεντελικά μάρμαρα στα μπάνια και χειροποίητα έπιπλα για τη διακόσμηση.

Τα κρεβάτια είναι διαστάσεων King Size (1,80m x 2,00m.) και τα στρώματα που χρησιμοποιούνται αποτελούν ότι κορυφαίο έχει να προσφέρει η εταιρεία Coco-mat, προσδίδοντας στον ύπνο μια εξαιρετική και πρωτόγνωρη εμπειρία. Τα  κλινοσκεπάσματα είναι βαμβακοσατέν αρίστης ποιότητας και δίνεται η δυνατότητα επιλογής επτά διαφορετικών μαξιλαριών (pillow menu).

Όλες οι σουίτες διαθέτουν παράθυρα και μπαλκονόπορτες με διπλά τζάμια, που προσδίδουν απόλυτη ηχομόνωση και θερμομόνωση, κλιματισμό, τηλεοράσεις Full HD 43’’ με παροχή συνδρομητικής τηλεόρασης (Cosmote TV Full Pack), ψυγείο, μηχανή εσπρέσο της Nespresso, βραστήρα, παγοθήκη, κρυστάλλινα ποτήρια και πορσελάνινα φλυτζάνια καφέ.

Στα λουτρά, τα οποία διαθέτουν όλα υδρομασάζ και σεσουάρ μαλλιών, τα προϊόντα καλλωπισμού που προσφέρονται είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας (Molton Brown).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024