Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates γιορτάζει την παράδοση του 100ού Airbus A380

Θοδωρής Κουμέλης - 13 Σεπτέμβριος 2017, 15:02

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από τις εορταστικές προσφορές στην Οικονομική, την Πρώτη και την Business Class Θέση, κάνοντας κράτηση των εισιτήριων τους από τις 12 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου 2017.


Η Emirates γιορτάζει την παράδοση του 100ου Airbus A380, με μεγάλες προσφορές στις πτήσεις της με A380 και ταξιδεύει, μέσω Ντουμπάι, επιβάτες από την Ελλάδα, σε μοναδικούς προορισμούς και με εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης απολαμβάνουν μοναδικές προσφορές και οι επιβάτες της Business Class έχουν εισιτήρια σε ειδικές τιμές, όταν δύο άτομα ταξιδεύουν μαζί. Με αυτές τις ειδικές τιμές στα εισιτήρια, όσοι σχεδιάζουν ένα ταξίδι σε μερικούς από τους μακρινούς προορισμούς της Emirates, όπως στο Χονγκ Κόνγκ, το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Σανγκάη, το Πεκίνο, τη Σιγκαπούρη ή το Σίδνεϋ, μπορούν να εκπληρώσουν πλέον τα ταξιδιωτικά τους όνειρα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από τις εορταστικές προσφορές στην Οικονομική, την Πρώτη και την Business Class Θέση, κάνοντας κράτηση των εισιτήριων τους από τις 12 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου 2017 και να πετάξουν με ένα Emirates A380 στον προορισμό της επιλογής του, μέσω Ντουμπάι, για το διάστημα από 15 Σεπτεμβρίου, μέχρι και 7 Δεκεμβρίου 2017.

Με ενδιάμεση στάση το Ντουμπάι, οι επιβάτες από Αθήνα μπορούν να επιβιβαστούν σε ένα από τα 100 A380 της Emirates και να βιώσουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία: Θέσεις που μετατρέπονται σε κρεβάτια και σαλόνι εν πτήσει, στη Business Class, καθώς και μια ευρύχωρη Οικονομική Θέση. Το A380 της Emirates προσφέρει μια άνετη εμπειρία πτήσης, σε όλες τις θέσεις. Επιπρόσθετα, όλοι οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν τα γευστικά γεύματα που δημιουργούν οι διεθνώς αναγνωρισμένοι chef και να διασκεδάσουν με τα 2,500 και πλέον on demand κανάλια που προσφέρει το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας ice.

Σημειώνεται ότι ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι τιμές στη Διακεκριμένη Θέση είναι κατ’άτομο και ισχύουν όταν δύο άτομα ταξιδεύουν μαζί.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top