Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ easyJet εισέρχεται στα δρομολόγια μακρινών πτήσεων
Αεροπορικές εταιρείες

Η easyJet εισέρχεται στα δρομολόγια μακρινών πτήσεων

Οι κρατήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας της easyJet, που ονομάζεται Worldwide by easyJet.

Η easyJet δίνει πλέον τη δυνατότητα στους επιβάτες της να κάνουν κράτηση μακρινών πτήσεων (long-haul) με άλλες αεροπορικές εταιρείες, για πρώτη φορά μετά τη σύναψη συμφωνιών συνεργασίας με τη Norwegian και τη WestJet. Πιο συγκεκριμένα, ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους προσφέρει συνδέσεις από τον κόμβο του Gatwick στο Λονδίνο με πτήσεις της Norwegian και της WestJet σε αρκετούς προορισμούς στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Νότια Αμερική και τη Σιγκαπούρη.

Οι κρατήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας της easyJet, που ονομάζεται Worldwide by easyJet. Οι επιβάτες θα μπορέσουν στη συνέχεια να πετάξουν από το Gatwick σε άλλο προορισμό, με εγγύηση ότι, αν χάσουν την επερχόμενη πτήση τους, θα τοποθετηθούν στην αμέσως επόμενη διαθέσιμη.

Η EasyJet, η οποία σχεδιάζει να αναπτύξει τις υπηρεσίες σύνδεσής της με άλλους κόμβους και προορισμούς στο μέλλον, ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που προσφέρει μια υπηρεσία παγκόσμιας διασύνδεσης.

Ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας Peter Duffy δήλωσε ότι 70 εκατ. επιβάτες που ταξιδεύουν με αεροπλάνα της easyJet κάθε χρόνο συνδέονται με άλλες πτήσεις, κυρίως μακρινών πτήσεων, ενώ σχεδόν 200.000 επιβάτες της easyJet συνδέονται ήδη με άλλες πτήσεις στο αεροδρόμιο Gatwick. “Είναι αυτό το τμήμα της αγοράς (του long haul) που η πλατφόρμα ‘Worldwide by EasyJet’ θα ανοίξει για μας”, δήλωσε.

Ο εμπορικός διευθυντής του αεροδρομίου Gatwick, Guy Stephenson, επεσήμανε ότι η νέα υπηρεσία σημαίνει πως οι επιβάτες της easyJet μπορούν να διασυνδεθούν πιο εύκολα και γρήγορα με άλλες πτήσεις από το Gatwick, το οποίο προσφέρει περισσότερες από 60 πτήσεις μακρινών αποστάσεων.

Η EasyJet ανέφερε ότι αναμένει σύντομα να προσφέρει συνδέσεις με περισσότερες αεροπορικές εταιρεία μακρινών πτήσεων και ήδη συζητά με όσες πετούν στην Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Εισιτήρια για τις νέες υπηρεσίες ήδη διατίθενται. Οι επιβάτες θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον 2,5 ώρες σε χρόνο σύνδεσης για να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία. Η ιστοσελίδα της easyjet θα ξεκινήσει επίσης την πώληση ανεξάρτητων εισιτηρίων σε άλλες αεροπορικές εταιρείες, με την αεροπορική Loganair της Σκωτίας ως συνεργάτη. Τα εισιτήριά θα είναι διαθέσιμα στο easyjet.com από τον επόμενο μήνα, επιτρέποντας στους επιβάτες να κάνουν κράτηση για πτήσεις από τη Γλασκώβη προς τα υψίπεδα και τα νησιά της Σκωτίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024