Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Newsletter από την Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Χερσονήσου

Άγγελος Ρεστάνης - 15 Σεπτέμβριος 2017, 10:52

Το Newsletter της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, Πολιτισμού & Απασχόλησης θα αποστέλλεται τακτικά και περιοδικά προς όλες τις επιχειρήσεις, ειδικότερα αυτές τουριστικού ενδιαφέροντος, του Δήμου Χερσονήσου, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται και επιθυμούν να ενημερώνονται για τα συγκεκριμένα θέματα.


Η έγκυρη αλλά και έγκαιρη πληροφόρηση των επαγγελματιών του τουρισμού του Δήμου Χερσονήσου αποτελεί για την Αντιδημαρχία Τουρισμού, Πολιτισμού & Απασχόλησης ένα σημείο κλειδί που θα συμβάλλει στην καλύτερη επικοινωνία δήμου και επιχειρήσεων, καθώς και στην γνωστοποίηση και κατανόηση του έργου που γίνεται από την Αντιδημαρχία με απώτερο σκοπό την τουριστική ανάπτυξη, την τουριστική προβολή, τις δράσεις πολιτισμού και απασχόλησης στο δήμο μας.

Το Newsletter της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, Πολιτισμού & Απασχόλησης είναι το νέο εργαλείο που θα λειτουργήσει ως ένα σύγχρονο και βασικό μέσο επικοινωνίας και ενημέρωσης, το οποίο θα αποστέλλεται τακτικά και περιοδικά προς όλες τις επιχειρήσεις, ειδικότερα αυτές τουριστικού ενδιαφέροντος, του Δήμου Χερσονήσου, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται και επιθυμούν να ενημερώνονται για τα συγκεκριμένα θέματα.

Η Αντιδημαρχία, επιπλέον, ζητά και επιδιώκει αυτή η επικοινωνία με τις επιχειρήσεις να είναι αμφίδρομη και σε σταθερή βάση, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την επιθυμία και επιδίωξή της για τη συνεργασία στην συνδιαμόρφωση της γενικής αντίληψη για τα γεγονότα που αφορούν και επηρεάζουν τον τουρισμό και στον κοινό σχεδιασμό της στρατηγικής για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Χερσονήσου.

Το Newsletter θα είναι επίσης διαθέσιμο και προσβάσιμο και από κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, στον ιστότοπο της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, Πολιτισμού & Απασχόλησης. Η πρώτη λίστα αυτών που θα λαμβάνουν το Newsletter αριθμεί, αρχικά, συνολικά 587 διαφορετικούς παραλήπτες και διαρκώς εμπλουτίζεται.

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού & Απασχόλησης κ. Ευθύμιος Μουντράκης δήλωσε: “Η σωστή ενημέρωση και καλή επικοινωνία, είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες συνεργασίας, αποτελεσματικότητας και τελικά επιτυχίας στις ημέρες μας. Το “Newsletter” έρχεται να καλύψει αυτό το κενό μεταξύ δήμου και επιχειρηματιών και τουριστικών παραγόντων. Σκοπός μας είναι να ενημερώνονται και να γνωρίζουν όλοι σχετικά με τις δράσεις, τις εκδηλώσεις, τις συνεργασίες που δημιουργεί και εκτελεί ο δήμος για τον τουρισμό ειδικότερα, αλλά και για τον πολιτισμό και την απασχόληση. Στόχος μας η καλύτερη συνεργασία, η σύμπραξη με τις επιχειρήσεις του δήμου μας και ο κοινός σχεδιασμός για το μέλλων αυτού του πανέμορφου αλλά μάλλον αδικημένου τόπου”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Chinese Tourist Welcome Seminar

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top